chorazysw Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Napisano 7 Czerwiec 2008 Koledzy mam do was pytanie, mianowicie chodzi mi o wykrywacz do 800 zł biorę pod uwagę ACE 250 czy jest w tej cenie coś lepszego czy też nie?. Chciałbym go używać nie tylko do militarek ale i do monetek wiem, że nie jest to duża kwota zakupu ale może coś wymyślicie. Liczę na was i na wasze sugestie w tej kwestii. Dzięki i pozdrawiam – chorąży sw
talgo Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 na allegro ma solarisa za 800 w kup teraz na pewno lepsze niż ace
Mati$ Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 A ja radze ci troche dozbierac, bo puzniej bedziesz zalowac ze nie kupiles czegos lepszego.
valdeck2 Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 pozdrawiamw tej kwocie nowy Fisher f2 będzie na pewno dobrym wyborem.Co do używanych to zależy na co trafisz.pozdrawiamvaldeck2
dzieci3 Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 Wstrzymaj się trochę,pośpiech nie jest wskazany.Lato to nie najlepszy okres na wykopki,muchy,kleszcze,trawa po pachy.Dozbieraj jeszcze drugie tyle i oscyluj między Minelab-Fisher-Whites,nie będziesz póżniej żałował.Pzdr.
fabis94 Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 nie każdy może tak sobie dozbierac:) F2 ew ACE250 pozdro
seeker Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Zajrzyj do działu ogłoszeń, są tam dwa solarisy poniżej tej kwoty. Ale jeśli to ma być pierwsza wykrywka to chyba lepiej brać coś prostszego. Na all... znajdziesz ACE 250 za 600, Tesoro Conquistador (czy jakoś tak) 600, Fisher F2 za bodajże 500. O Solarisie możesz poczytać, na tym forum było sporo. Pozostałe trzy wymienione to sprzęty na kolorową drobnicę, ale z powodzeniem znajdziesz jakąś klamrę, łuseczkę, guziki itp. Wszystko zależy od miejscówki. Tesoro miałem Silver umax, świetny sprzęcik na początek (bije ACE pod względem zasięgów). Sądzę że ten Conquistador powinien być nieco lepszy od silvera. ACE jak solaris, masa tematów na tym forum, ogólnie ludzie sobie chwalą. F2 nie znam, ale użytkownicy piszą że jest ok. Poza tym cena atrakcyjna (nowy bodajże 750zł).
seeker Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Którykolwiek wybierzesz, będzie dobrze. Znajdziesz tyle złomu, że z czasem spokojnie kupisz coś lepszego;)
seeker Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Zapomniałem wspomnieć o HS-3 Smętek", za te pieniądze powinieneś trafić bez problemu. Też możesz poczytać o nim na forum.
seeker Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Porównanie ACE250 do F2http://www.odkrywca.pl/250-f2-,615794.html#615794
Martin Napisano 12 Czerwiec 2008 Napisano 12 Czerwiec 2008 Cztery odpowiedzi z rzędu... uuu... bardzo , bardzo nie dobrze ;) , no może winna jest tak póżna godzina ;)PozdrawiamMartin
Johny2 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 witam.wie ktoś gdzie można kupić nowego hs-3 smętka".szukałem w necie ale nic nie znalazłem.moje gg-586961.
armand Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Zawsze możesz kupić inny wykrywacz w polskiej firmie, obecnej w necie, wykrywacz nowy, z gwarancją, produkowany współcześnie, możesz go kupić na raty. Tradycją tego forum jest polecanie dołóż sobie drugie tyle" lub kup sobie wykrywacz, który nie jest już produkowany [wycofany z produkcji] czyli bez gwarancji, albo jest produkowany podziemnie - bez prowadzenia działalności gospodarczej czyli gwarancja jest na słowo honoru.
thomson Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Armand co ci przeszkadza produkcja wykrywek w undergroudzie? ja mam wlasnie taką i z gwarancją nie mam problemu. Producent nawet drobne naprawy robi za darmo. :b
armand Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Przeszkadza mi, że producenci podziemni" nie płacąc podatków robią mnie i z resztą i nie tylko mnie, nieuczciwą konkurencję - mogą sprzedawać wykrywacze po mniejszej cenie. Nie ma to specjalnie znaczenia przy undergroudzie jednostkowym, ale polecanie tej produkcji na forum, przy braku reakcji moderatora działu jest zastanawiające. I tak wykrywacz ALL został skonstruowany, w dobrej wierze dla wykonania amatorskiego, a nie dla kopiowania go w produkcji seryjnej.
terenowiec69 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Panu Armandowi podziekujemy chyba bo ta dyskusja schodzi na inny temat aniżeli w wątku.Nie ma się o co kłucić.
SYLSTER Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Ja tez uwazam,lepiej poczekac i dołozyc na cos lepszego Minelab,C.Scope no chyba ,ze kolega ma zamiar zbierać złom--niekolorowy.
seeker Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Z całym szacunkiem do producenta wykrywaczy. Z resztą zaczynałem od Eksplorera i miło go wspominam. Ale jednak uważam, że lepszy używany Mercedes niż nowy Polonez.pzdr
armand Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Od kiedy terenowiec69 jesteś moderatorem działu, że dziękujesz mi z za rozmowę? Nawet nie jesteś osobą początkującą wątek! Podziękowania za rozmowę i tym samym swoją etykietę dworską" to zaproponuj swojej rodzinie przy niedzielnym obiadku, a nie mnie. Zgadzam się, odbiegłem za bardzo od wątku, ale odpowiadałem na pytanie thomsona.Przyjmuję punkt widzenia seekera. Miałem w sumie 4 samochody z polskich fabryk, i nie narzekam, ale także kilkakrotnie przejechałem się starym, dużym Mercedesem, było o wiele wygodniej:)
terenowiec69 Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Kolego chorążysw,przegladaj aukcje internetowe,czasami cos ciekawego sie pokaże.Generalnie kup wykrywacz zachodni,nic krajowego.Czasami ktos opycha x-terre 30 za około 800zł i to jest dobra cena.Zobacz też dział ogłoszenia na odkrywcy.
1000WATT Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Terenowiec69 raczej bym polemizowałz tym niczym krajowym ;),używam krajowego sprzętu i jestem zadowolony jak cholera ;) .Mój detektor co prawda nie może równać się z takim sprzętem jak GT ale jest na pewno lepszy od X-terry 30 ( głępszy ).Da się nim wyciągać hałerki z 1,50m nie tracąc przy tym czułości na małe monetki osobiście się przekonałem ;)
terenowiec69 Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Oj no tak sie ogólnie mówi,wyjątek stanowi jeden lub dwa polskie wykrywacze.Przejezyczenie takie z mojej strony.
terenowiec69 Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 1000watt to co to za sprzecik skoro juz wspomniałeś.?
1000WATT Napisano 19 Czerwiec 2008 Napisano 19 Czerwiec 2008 Nie powiem wprost żeby nie robić zbędnej reklamy, jest to właśnie jeden z tych dwóch wyjątków.Ten z czarną sondą ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.