Skocz do zawartości

Coś do 800 stówek ???

chorazysw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy mam do was pytanie, mianowicie chodzi mi o wykrywacz do 800 zł biorę pod uwagę ACE 250 czy jest w tej cenie coś lepszego czy też nie?. Chciałbym go używać nie tylko do militarek ale i do monetek wiem, że nie jest to duża kwota zakupu ale może coś wymyślicie. Liczę na was i na wasze sugestie w tej kwestii. Dzięki i pozdrawiam
– chorąży sw
Napisano
Wstrzymaj się trochę,pośpiech nie jest wskazany.Lato to nie najlepszy okres na wykopki,muchy,kleszcze,trawa po pachy.Dozbieraj jeszcze drugie tyle i oscyluj między Minelab-Fisher-Whites,nie będziesz póżniej żałował.Pzdr.
Napisano
Zajrzyj do działu ogłoszeń, są tam dwa solarisy poniżej tej kwoty. Ale jeśli to ma być pierwsza wykrywka to chyba lepiej brać coś prostszego. Na all... znajdziesz ACE 250 za 600, Tesoro Conquistador (czy jakoś tak) 600, Fisher F2 za bodajże 500. O Solarisie możesz poczytać, na tym forum było sporo. Pozostałe trzy wymienione to sprzęty na kolorową drobnicę, ale z powodzeniem znajdziesz jakąś klamrę, łuseczkę, guziki itp. Wszystko zależy od miejscówki. Tesoro miałem Silver umax, świetny sprzęcik na początek (bije ACE pod względem zasięgów). Sądzę że ten Conquistador powinien być nieco lepszy od silvera. ACE jak solaris, masa tematów na tym forum, ogólnie ludzie sobie chwalą. F2 nie znam, ale użytkownicy piszą że jest ok. Poza tym cena atrakcyjna (nowy bodajże 750zł).
Napisano
Zapomniałem wspomnieć o HS-3 Smętek", za te pieniądze powinieneś trafić bez problemu. Też możesz poczytać o nim na forum.
Napisano
Zawsze możesz kupić inny wykrywacz w polskiej firmie, obecnej w necie, wykrywacz nowy, z gwarancją, produkowany współcześnie, możesz go kupić na raty.
Tradycją tego forum jest polecanie dołóż sobie drugie tyle" lub kup sobie wykrywacz, który nie jest już produkowany [wycofany z produkcji] czyli bez gwarancji, albo jest produkowany podziemnie - bez prowadzenia działalności gospodarczej czyli gwarancja jest na słowo honoru.
Napisano
Armand co ci przeszkadza produkcja wykrywek w undergroudzie? ja mam wlasnie taką i z gwarancją nie mam problemu. Producent nawet drobne naprawy robi za darmo. :b
Napisano
Przeszkadza mi, że producenci podziemni" nie płacąc podatków robią mnie i z resztą i nie tylko mnie, nieuczciwą konkurencję - mogą sprzedawać wykrywacze po mniejszej cenie.
Nie ma to specjalnie znaczenia przy undergroudzie jednostkowym, ale polecanie tej produkcji na forum, przy braku reakcji moderatora działu jest zastanawiające.
I tak wykrywacz ALL został skonstruowany, w dobrej wierze dla wykonania amatorskiego, a nie dla kopiowania go w produkcji seryjnej.
Napisano
Z całym szacunkiem do producenta wykrywaczy. Z resztą zaczynałem od Eksplorera i miło go wspominam. Ale jednak uważam, że lepszy używany Mercedes niż nowy Polonez.
pzdr
Napisano
Od kiedy terenowiec69 jesteś moderatorem działu, że dziękujesz mi z za rozmowę? Nawet nie jesteś osobą początkującą wątek! Podziękowania za rozmowę i tym samym swoją etykietę dworską" to zaproponuj swojej rodzinie przy niedzielnym obiadku, a nie mnie.
Zgadzam się, odbiegłem za bardzo od wątku, ale odpowiadałem na pytanie thomsona.
Przyjmuję punkt widzenia seekera. Miałem w sumie 4 samochody z polskich fabryk, i nie narzekam, ale także kilkakrotnie przejechałem się starym, dużym Mercedesem, było o wiele wygodniej:)
Napisano
Kolego chorążysw,przegladaj aukcje internetowe,czasami cos ciekawego sie pokaże.Generalnie kup wykrywacz zachodni,nic krajowego.Czasami ktos opycha x-terre 30 za około 800zł i to jest dobra cena.Zobacz też dział ogłoszenia na odkrywcy.
Napisano
Terenowiec69 raczej bym polemizowałz tym niczym krajowym ;),używam krajowego sprzętu i jestem zadowolony jak cholera ;) .Mój detektor co prawda nie może równać się z takim sprzętem jak GT ale jest na pewno lepszy od X-terry 30 ( głępszy ).
Da się nim wyciągać hałerki z 1,50m nie tracąc przy tym czułości na małe monetki osobiście się przekonałem ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie