emilwkpg Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2008 witam ! :) zakladam ten watek po to by kazdy z Was mogl pochwalic sie swoja wiedza o minach przeciwpiechotnych,przeciw pancernych i granatach roznego typu.Chcialbym by mozna tu bylo dyskutowac o ich modelach,rodzajach...sposobach uzycia itp. gdzie,kto i kiedy ich uzywal lub jak i gdzie byly produkowane. Zachecam do wstawiania najrozniejszych fotek,schematow,lub zdjec ze swoich prywatnych kolekcji.>>>sam zamieszczam zdjecie ze swojej prywatnej kolekcji<<< UWAGA !!! do admina i reszty :) moje eksponaty to oczywiscie puste skorupy i nie maja zadnych wlasciwosci ktore zagrozily by zyciu lub zdrowiu :) pozdro i zapraszam do udzialu w temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Czyżby mała prowokacja? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eko Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 wykręć z granatów tą częśc z zawleczką bo z tego co wiem nie mozna tak trzymać granatów, możesz mieć kłopoty. Poprawic mnie jeśli sie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 ukryłem to a wy róbta co chceta z tym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.