hugo1 Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 witam dzisiejsza niespodzianka !chciałbym uzyskać odpowiedz ja to wyczyścić ?Za wszystkie odpowiedzi dziękuję.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 1 oliwa z oliwek2 zakopać3 elektrolizaWojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Z tym nabojem to sobie daj spokój i go zakop ponownie a tą broń ta to raczej elektroliza ALE (!) sprawdź czy w komorze niema naboi.PS.Jak już wyczyścisz to wiesz że to jest nielegalne lepiej owiń w jakiś gruby worek plastikowy i zakop do ogródka a jak będą dobre czasy to odkop albo zakop zaraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo1 Napisano 1 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2008 dzęki!2 zakopie lub wrzucę do rzeki no bo co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 No masz racje;) Najlepiej wrzuć do rzeki bo wiesz jak zakopiesz w ogródku to żona może przez przypadek odkopać i ona wtedy odjedzie z Niebieską bandą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Radze nie pokazywać takich fotek na forum,wiem ze masz dobre checi,ale sprawe w sądzie nie wygrasz.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.