sudajew Napisano 29 Maj 2008 Autor Napisano 29 Maj 2008 dostałem od kumpla radziecką klamrę od paska, czy ona pochodzi z okresu II Wojny Światowej, z góry dzięki za fatygę
sudajew Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Napisano 3 Czerwiec 2008 i tak dzięki za fatygę, szkoda myślałem ze coś z IIWŚ.Pozdro
sudajew Napisano 29 Maj 2008 Autor Napisano 29 Maj 2008 dostałem od kumpla radziecką klamrę od paska, czy ona pochodzi z okresu II Wojny Światowej, z góry dzięki za fatygę
jagoda Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Wzór drugowojenny ale wykonanie już nie. Wg mojej wiedzy.Pozdr MJ
danieloff Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Układ zaczepów wskazuje raczej na powojenne pochodzenie klamry, ale nie później niż lata 50-te, bo haczyk jeszcze w kształcie litery U" (a nie ", jak w późniejszych). Sorki za tak późną odpowiedź, ale nie miałem w weekend zbyt wiele czasu na internet.
Pytanie
sudajew
dostałem od kumpla radziecką klamrę od paska, czy ona pochodzi z okresu II Wojny Światowej, z góry dzięki za fatygę
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.