janekbyd Napisano 28 Maj 2008 Autor Napisano 28 Maj 2008 Witam.Noszę się z zamiarem zakupu wykrywacza do maksymalnie 2500zł. Proszę o jakieś sugestie. Dodam tylko że chcę żeby był dobry na drobnicę i na militaria. Taki ZŁOTY ŚRODEK. Pozdrawiam
Grzechotnik Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Wybór masz dość prosty.albo - nowy Rutus Proxima i zostaje Ci 1000 w kieszeni, albo - używany Whites XLT lub DFX i nie zostaje Ci nic ;)Wybór należy do Ciebie!!!W każdym wypadku masz sprzęt dobry na drobny kolorek i militarkę, i co najważniejsze jak dla mnie, każdy z nich może też działać w trybie MIX który jest ideałem gdy nie wiemy czego się w ziemi spodziewać.
majros Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 He he z tym rutusem to jest dobre jeszcze nikt dobrze go nie przetestował a już jest polecany i stawiany ramie w ramie z Whites XLT czy DFX. Na naszych oczach powstaje samonapędzającą się legenda. Pozdro.
michal123456789 Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Moim złotym środkiem jest wykrywacz whites 5900 di pro sl lub ew. 6000 di pr sl :)
M40 Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Co do XLTków - za 2500 można mieć nówkę. Aktualnie ceny używek mocno spadły i pojawiają się nawet w granicach 1500 zł
Mati$ Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Własnie nikt prawie go jeszcze nie mial ale juz wszyscy polecjaja to jest śmieszne.Ja sie na Rutusie zawiodlem i podejrzewam ze to nie będzie jakas wielka rewelacja, ale wazne ze jest ruch wokół tego wykrywacza i sa ludzie ktozy nie wiedza nawet o czym mówią ale krzycza za Proxima (nie mowie ze ten wykrywacz jest zly bo nie mialem z nim stycznosci)
Dziki Napisano 29 Maj 2008 Napisano 29 Maj 2008 Mati$ ---> Z tego co przeczytałem na forum to polecają praktycznie tylko Ci co maja :) Wielu planuje kupić. Jeśli chodzi o PROximę - myślę, że nie ma konkurencji dla niego jeśli chodzi o ta cenę (mówię o nowym sprzęcie).Z XLT nie ma co go porównywać, bo różnica cenowa jest znaczna, XLT bezsprzecznie ma lepsze możliwości, ale też jest jednym z wykrywaczy które najtrudniej opanować, by wycisnąć maksimum efektu.Po pierwsze zależy czy to ma być pierwszy wykrywacz, czy masz już jakieś doświadczenie w temacie. Jak pierwszy to powinien to byc chyba sprzęt bardziej przystępny, ale i taki który łatwo sprzedać. No i trzeba się zastanowić czy od razu chcesz wydać tyle kasy.Jak już łaziłeś wcześniej i jesteś pewien, to ja bym się zastanowił nad XLT albo X-terrą 70.
janekbyd Napisano 30 Maj 2008 Autor Napisano 30 Maj 2008 Kolega Dziki chyba czyta w moich myślach rzeczywiście zastanawiałem się nad tymi dwoma wykrywaczami (XLT albo X-terra 70). Dotychczas śmigałem na Smentku i byłem bardzo zadowolony. Znalazłem XLT za 2100 zł nówkę i myślę że nie ma się co za długo zastanawiać. Chyba dobra cena? W Vikingu taki sam kosztuję 3199zł ale oni to mają ceny z kosmosu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.