Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz najlepiej nabyć max do 2500zł?

janekbyd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Noszę się z zamiarem zakupu wykrywacza do maksymalnie 2500zł. Proszę o jakieś sugestie. Dodam tylko że chcę żeby był dobry na drobnicę i na militaria. Taki ZŁOTY ŚRODEK. Pozdrawiam
Napisano
Wybór masz dość prosty.

albo - nowy Rutus Proxima i zostaje Ci 1000 w kieszeni,
albo - używany Whites XLT lub DFX i nie zostaje Ci nic ;)

Wybór należy do Ciebie!!!

W każdym wypadku masz sprzęt dobry na drobny kolorek i militarkę, i co najważniejsze jak dla mnie, każdy z nich może też działać w trybie MIX który jest ideałem gdy nie wiemy czego się w ziemi spodziewać.
Napisano
He he z tym rutusem to jest dobre jeszcze nikt dobrze go nie przetestował a już jest polecany i stawiany ramie w ramie z Whites XLT czy DFX. Na naszych oczach powstaje samonapędzającą się legenda. Pozdro.
Napisano
Co do XLTków - za 2500 można mieć nówkę. Aktualnie ceny używek mocno spadły i pojawiają się nawet w granicach 1500 zł
Napisano
Własnie nikt prawie go jeszcze nie mial ale juz wszyscy
polecjaja to jest śmieszne.Ja sie na Rutusie zawiodlem i podejrzewam ze to nie będzie jakas wielka rewelacja, ale wazne ze jest ruch wokół tego wykrywacza i sa ludzie ktozy nie wiedza nawet o czym mówią ale krzycza za Proxima (nie mowie ze ten wykrywacz jest zly bo nie mialem z nim stycznosci)
Napisano
Mati$ ---> Z tego co przeczytałem na forum to polecają praktycznie tylko Ci co maja :) Wielu planuje kupić.

Jeśli chodzi o PROximę - myślę, że nie ma konkurencji dla niego jeśli chodzi o ta cenę (mówię o nowym sprzęcie).

Z XLT nie ma co go porównywać, bo różnica cenowa jest znaczna, XLT bezsprzecznie ma lepsze możliwości, ale też jest jednym z wykrywaczy które najtrudniej opanować, by wycisnąć maksimum efektu.

Po pierwsze zależy czy to ma być pierwszy wykrywacz, czy masz już jakieś doświadczenie w temacie. Jak pierwszy to powinien to byc chyba sprzęt bardziej przystępny, ale i taki który łatwo sprzedać. No i trzeba się zastanowić czy od razu chcesz wydać tyle kasy.
Jak już łaziłeś wcześniej i jesteś pewien, to ja bym się zastanowił nad XLT albo X-terrą 70.
Napisano
Kolega Dziki chyba czyta w moich myślach rzeczywiście zastanawiałem się nad tymi dwoma wykrywaczami (XLT albo X-terra 70). Dotychczas śmigałem na Smentku i byłem bardzo zadowolony. Znalazłem XLT za 2100 zł nówkę i myślę że nie ma się co za długo zastanawiać. Chyba dobra cena? W Vikingu taki sam kosztuję 3199zł ale oni to mają ceny z kosmosu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie