Skocz do zawartości
  • 0

czyja ta skrzynka ,niemiecka czy rosyjska?

jakuza43

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
to zdjecie z internetu slowackiego ,dlatego chodzi mi o skrzynke nie zawartosc ,bo identyczna oddalem 2 lata temu za browara.
Napisano
poczytaj czy ci przetłumaczyć ?-http://www.odkrywca.pl/info-od-administratora-kazdy-ma-przeczytac-ten-watek-obowiazkowo-,635843.html#635843
Napisano
dobrze że sie jeszcze możesz sie chwalić -słyszysz ,widzisz i masz rączki -jestem pełen podziwu dla ciebie - na drugi raz puknij sie w łeb -zanim tu dasz coś takiego znowu !pozdro
Napisano
można to było prostym programem zamazać i dać fotke -było by bez problemu -ale ty chiałeś pokazać że masz jaja -nie ?
Napisano
panowie bez przesady, pytanie jest o ID skrzynki, a nie fantów w srodku. Kazdy ma prawo wyszukać sobie w necie fotke i zapytac o ID bo chce sie kupic taki sam fant na bazarku. Nie popadajmy w skrajnosci
Napisano
nie ,zalezy mi na identyfikacji skrzynki -tak jak w tytule -ja twierdzilem ze to niemiecka a on ze rosyjska chce mu to udowodnic.
Napisano
napisałbym coś na temat kobiet -ale to nic nowego wszyscy to już słyszeli nie będę sie powtarzał -co nie zmienia faktu -pozdro
Napisano
w jaki sposob ma ocalic ?
zastanawiales sie nad tym ....w jaki sposob ??
w taki ze nie zobaczy zdjecia broni uzywanej w drugiej wojnie swiatowej czy w jakis inny cudowny sposob ???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie