Skocz do zawartości

Dokąd pojechało?

Zbyszek722

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie wiem co ma znaczyć określenie, że jestem w temacie. Jesli to, że mam z tymi gratami coś wsólnego to niestety (a może na szczęście?) nie. Podobnie jak z żadnym innym cieżkim sprzętem. Nie ta liga. Stugi, Tigery i inne panzerwageny widuje na codzień co najwyżej na zdjęciach.

W pięć minut złożyłem w paincie 4 zdjęcia z wątków do których linki zapodałem wcześniej. Po to żeby uciąć wszelkie możliwe spekulacje i uprzedzić pytania tych, którzy nie znaja tego tematu.

To ostatni mój wpis w tym wątku. Obiecałem sobie, ze nie dam się na tym forum wciagnać w żedne pyskówki i wzajemne obrzucanie błotem, a tym kończyła się do tej pory wiekszość tematów o jakimkolwiek niemieckim sprzęcie cięższym niż koło od roweru, wyciagniętym w Polsce (pomijając RSO Lemeryta).
Nie mam ochoty oglądać przy swoim nicku kolorowych wafli.
  • 1 month later...
Napisano

Miałem sie nie odzywać, ale...

Szukajac materiałów na temat stuga IV natrafiłem na pewnym forum na taką fotke... dziwnie podobna do tej z pierwszego postu... tylko jakby wyraźniejsza...

Reszta tutaj:
http://www.ioh.pl/forum/viewtopic.php?t=3540&start=100

Hmmm...

Przepraszam za odgrzewanie starych i w dodatku niestrawnych kotletów, ale nie mogłem sie powstrzymać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie