Trooper85 Napisano 1 Czerwiec 2008 Napisano 1 Czerwiec 2008 Nie wiem co ma znaczyć określenie, że jestem w temacie. Jesli to, że mam z tymi gratami coś wsólnego to niestety (a może na szczęście?) nie. Podobnie jak z żadnym innym cieżkim sprzętem. Nie ta liga. Stugi, Tigery i inne panzerwageny widuje na codzień co najwyżej na zdjęciach.W pięć minut złożyłem w paincie 4 zdjęcia z wątków do których linki zapodałem wcześniej. Po to żeby uciąć wszelkie możliwe spekulacje i uprzedzić pytania tych, którzy nie znaja tego tematu.To ostatni mój wpis w tym wątku. Obiecałem sobie, ze nie dam się na tym forum wciagnać w żedne pyskówki i wzajemne obrzucanie błotem, a tym kończyła się do tej pory wiekszość tematów o jakimkolwiek niemieckim sprzęcie cięższym niż koło od roweru, wyciagniętym w Polsce (pomijając RSO Lemeryta).Nie mam ochoty oglądać przy swoim nicku kolorowych wafli.
jc1234 Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 Będziesz Marcin coś nastepnym razem woził to przyklej kawałek kartki bo sie ludzie nie potrzebnie denerwują.Jacek
Trooper85 Napisano 8 Lipiec 2008 Napisano 8 Lipiec 2008 Miałem sie nie odzywać, ale...Szukajac materiałów na temat stuga IV natrafiłem na pewnym forum na taką fotke... dziwnie podobna do tej z pierwszego postu... tylko jakby wyraźniejsza...Reszta tutaj:http://www.ioh.pl/forum/viewtopic.php?t=3540&start=100Hmmm...Przepraszam za odgrzewanie starych i w dodatku niestrawnych kotletów, ale nie mogłem sie powstrzymać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.