Coś mi takiego wyszło na polach pod łomżą, fotki nie zamieszczam bo niewiele by było widać, blaszka z szajsmetalu, krój zdecydowanie niemiecki, choć treść niekoniecznie - prośba o pomoc to co udało mi się odczytać:
LEWANDOWSKI 2.KP.GRP.STRZ niżej coś jeszce ale czas nadgryzł to swym bezlitosnym zębem , wdzięczny byłbym za pomoc, obok wychodziły polskie guziki starego wzoru, może na wiosnę (przyszłą) znajdę resztą, na razie pole, nieużytek zbyt mocno zarósł a już nie jestem tak zdesperowany jak kiedys żeby kosić a potem szukac na skoszonym:) Pozdrawiam Michał
Pytanie
michałł
Coś mi takiego wyszło na polach pod łomżą, fotki nie zamieszczam bo niewiele by było widać, blaszka z szajsmetalu, krój zdecydowanie niemiecki, choć treść niekoniecznie - prośba o pomoc
to co udało mi się odczytać:
LEWANDOWSKI
2.KP.GRP.STRZ
niżej coś jeszce ale czas nadgryzł to swym bezlitosnym zębem , wdzięczny byłbym za pomoc, obok wychodziły polskie guziki starego wzoru, może na wiosnę (przyszłą) znajdę resztą, na razie pole, nieużytek zbyt mocno zarósł a już nie jestem tak zdesperowany jak kiedys żeby kosić a potem szukac na skoszonym:)
Pozdrawiam
Michał
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.