banderas Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 A w dole cisza-sprawdziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Maj 2008 Autor Share Napisano 23 Maj 2008 a najlepsze jest to że obok jest drugi równie duży sygnał...Wolałem na razie nie sprawdzać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 może to byla kiedyś skrytka i troche sie spuzniłeś:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axenty Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 Wygląda mi to na kocioł do gotowania bielizny. Podobny był zamontowany w pralni, w mojej kamienicy. Palenisko było pod spodem w rodzaju kaflowego pieca. Bolce leżały w gniazdach po bokach i można było go dzięki nim pochylać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 26 Maj 2008 Autor Share Napisano 26 Maj 2008 no trzymało by sie to kupy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Podobny kociołek znaleźliśmy z moim bratem na terenie dawnej jednostki wojskowej na Mazurach. Leżał na podobnej głębokości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Mi tez, to się skojarzyło z kotłem do gotowania bielizny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Witam wszystkich.Jestem przeciwny wersji kotla do gotowania bielizny.Kiedys mieszkalem w poniemieckiej kamienicy,w ktorej byla pralnia usytuowana na poziomie piwnic.W tej pralni byl piec z wmurowanym takim kotlem,pod ktorym bylo palenisko.Jednak kociol byl nieruchomy,a do spuszczania wody sluzyla rurka wmontowana do dna kotla.krewedzie kotla byly wywiniete na zewnatrz,a juz na pewno nie bylo jakichkolwiek wrebow na krawedzi naczynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.