Ostoja Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 WitamSzukam ksiazki: Iwan Juszczuk - Odinnacatyj tankowoj korpus w bojach za rodinu, Moskwa 1962 (Iwan Juszczuk - 11 Korpus Pancerny w bojach za Ojczyzne.) Obstawiam ze ta pozycja nie doczekala sie wydania polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Zajrzałem na rosyjskie strony - tam też pustawo /Wojenizdat 1962/,natomiast na jednym z wojskowych portali w dziale Ljudi iszczut knigi /Ludzie szukają książki/ ta pozycja jest wykazana z ofertą dla ew.sprzedawcy za 400 rubli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 19 Maj 2008 Autor Share Napisano 19 Maj 2008 to okolo 40 zł + wysylka. Cena zachecajaca ale nie mam doswiadczenia w handlu z ruskimi. Moze byc ze kase wplace a ksiazki nie zobacze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 11 Luty 2018 Autor Share Napisano 11 Luty 2018 Witam Was,Poszukuję książki W. Vopersala o SS Totenkopf cz. Va. Nie można jej kupić w PL ani nie mają w stołecznych bibliotekach.Potrzebowałbym skanów kilkunastu stron za opłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 12 Luty 2018 Share Napisano 12 Luty 2018 A próbował kolega przez Wypożyczalnię Międzybiblioteczną Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego? Zakładam,że kolega nie jest studentem ani pracownikiem naukowym UW, ale pewnie kogoś takiego kolega zna i on to może dla kolegi zrobić.Należy się liczyć z kosztami http://www.monitor.uw.edu.pl/Lists/Uchway/Attachments/4220/M.2017.256.Zarz.66.pdf[tabela 1, pozycja 5]Pozdrawiam i powodzeniaLeuthen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 12 Luty 2018 Autor Share Napisano 12 Luty 2018 Dzięki za informację. Nie znałem tego sposobu, z pewnością skorzystam jeśli nie znajdę alternatywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 13 Luty 2018 Share Napisano 13 Luty 2018 Witam,Z dostępnych źródeł wiem, że BUW nie ma niestety w swoich zbiorach tej książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 13 Luty 2018 Share Napisano 13 Luty 2018 Kolega Leuthen ma rację, że dobrym rozwiązaniem byłoby wypożyczenie międzybiblioteczne.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 14 Luty 2018 Autor Share Napisano 14 Luty 2018 BN, BUW, BUJ, CBW - nie mają. Jeśli jest w Polsce ta książka to prawdop. tylko w rękach prywatnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 15 Luty 2018 Share Napisano 15 Luty 2018 Ale jeśli posiadasz kartę BUW, to według regulaminu można dokonać wypożyczenia z zagranicy. Niestety nie znam szczegółów technicznych takiej operacjiPodaję telefon do informatorium. Oni chyba wszystko wyjaśnią.(22)552 51 78, 552 51 79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 19 Luty 2018 Autor Share Napisano 19 Luty 2018 Nie mam karty BUW ale to akurat nie problem. Dzięki za info :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.