Skocz do zawartości

Ruskie wykrywacze.

tr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Macie panowie pojecie o ruskich wykrywaczach?Poznalem dzisjaj jednego armenca ktory sciaga takie rzeczy do polski na zamowienie.Zastanawiam sie czy warto bo cena moze byc dobra ale sprzet......?
Napisano
Cze.Miałem okazje przetestować w terenie jakiegoś AKAPOISKA (nazwe mogłem przekręcić),produkowany w Moskwie ,wyświetlacz, statyka, dynamika,dyskr,niezłe zasięgi.Test polegał na przejściu po terenie w którym GT2500 już nic kolorowego nie widział,ruski sprzęt zobaczył jeszcze 5 kolorków, byłem pod wrażeniem.Koleś chce za te cacko 1800$-cena mnie przerosła, zrezygnowałem .pzdr.
Napisano
Zacznijmy od tego, że nie ruskie a rosyjskie.
Mówisz o firmie AKA - Poiskowaja Tiechnika z Moskwy. Miałem ich wykrywacz Wiektor 7262 obecnie nieco zmieniona wersja Wiektor 7262M. Wykonanie bardzo dobre, technologia bardzo dobra, zasięg w powietrzu bardzo dobry (do 45 cm na monetę), ale nijak nie chciało się to przełożyć na wyniki w terenie. Być może miałeś okazję oglądać ten sam egzemplarz. W razie czego dysponuję polskim tłumaczeniem instrukcji obsługi.
Napisano
Ich strona http://aka.2000.ru/index.htm ale nijak się nie można z nimi skomunikować, prawdopodobnie nie interesują ich inne rynki niż rosyjski.
Podejrzewam, że ich tańsze modele mogą być skuteczniejsze.
Napisano
Kiedyś tu było o nich trochę, i tak z lekka wychodziło że to jednak rewelacyjne sprzęty jak pamiętam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie