tr Napisano 16 Maj 2008 Autor Napisano 16 Maj 2008 Macie panowie pojecie o ruskich wykrywaczach?Poznalem dzisjaj jednego armenca ktory sciaga takie rzeczy do polski na zamowienie.Zastanawiam sie czy warto bo cena moze byc dobra ale sprzet......?
banderas Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 Cze.Miałem okazje przetestować w terenie jakiegoś AKAPOISKA (nazwe mogłem przekręcić),produkowany w Moskwie ,wyświetlacz, statyka, dynamika,dyskr,niezłe zasięgi.Test polegał na przejściu po terenie w którym GT2500 już nic kolorowego nie widział,ruski sprzęt zobaczył jeszcze 5 kolorków, byłem pod wrażeniem.Koleś chce za te cacko 1800$-cena mnie przerosła, zrezygnowałem .pzdr.
Raned Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 Zacznijmy od tego, że nie ruskie a rosyjskie.Mówisz o firmie AKA - Poiskowaja Tiechnika z Moskwy. Miałem ich wykrywacz Wiektor 7262 obecnie nieco zmieniona wersja Wiektor 7262M. Wykonanie bardzo dobre, technologia bardzo dobra, zasięg w powietrzu bardzo dobry (do 45 cm na monetę), ale nijak nie chciało się to przełożyć na wyniki w terenie. Być może miałeś okazję oglądać ten sam egzemplarz. W razie czego dysponuję polskim tłumaczeniem instrukcji obsługi.
Raned Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 Ich strona http://aka.2000.ru/index.htm ale nijak się nie można z nimi skomunikować, prawdopodobnie nie interesują ich inne rynki niż rosyjski.Podejrzewam, że ich tańsze modele mogą być skuteczniejsze.
acer Napisano 16 Maj 2008 Napisano 16 Maj 2008 Kiedyś tu było o nich trochę, i tak z lekka wychodziło że to jednak rewelacyjne sprzęty jak pamiętam.
jakofako Napisano 17 Maj 2008 Napisano 17 Maj 2008 skoro rosyjskie,to jednak ruskie lub jeszcze lepiej sowieckie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.