emilwkpg Napisano 13 Maj 2008 Autor Napisano 13 Maj 2008 zdaje mi sie ze sa dosc zadkie po za tym z pkp bo nigdzie takich nie widze.. prosze o pomoc w id
Luftlander Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 Daj fotki z tyłu to może spece od guzików coś napiszą.
emilwkpg Napisano 13 Maj 2008 Autor Napisano 13 Maj 2008 z tylu jest niesamowita zecz cos wspanialego jeeest taaaam .... nic :D niestety niema zadnych znakow po ktorych mozna by bylo cos stwierdzic :(
8total4 Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 pkp - PRLdaj fotke tego srebrnego, dużego z motywem ozdobnym.reszta wygląda jak wzorowane na herbowych guziki cywilne.od wszelkiego wypadku mozesz wrzucic foto rewersów wszystkich guzików.pozdro!
emilwkpg Napisano 13 Maj 2008 Autor Napisano 13 Maj 2008 zdaje mi sie ze sa dosc zadkie po za tym z pkp bo nigdzie takich nie widze.. prosze o pomoc w id
Luftlander Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 W większości zwykłe guziki do ubrań wyjściowych; marynarka, płaszcz z lat 90-tych XX wieku. Jedyny ciekawy to ten duży u góry po lewej.Pozdrawiam
Pytanie
emilwkpg
zdaje mi sie ze sa dosc zadkie po za tym z pkp bo nigdzie takich nie widze.. prosze o pomoc w id
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.