Kaczor82 Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 Dawno, dawno temu leciał w TV niemiecki (?) film o II wś a konketnie o oddziale niemieckich niszczycieli czołgów na froncie wschodnim (które to grały przerobione chyba SU-100) Nic więcej o nim nie wiem.Z góry dzięki za pomoc w poszukiwaniach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Karna Kompania. Jeszcze rok temu widziałem go w Media Markt za 19.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Zobacz na Alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Wheels of terror(polski tytuł Karna kompania).Film amerykański kręcony z jugosłowianami.W rolach głównych Olivier Reed i David Carrddine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 No niestety zły strzał - zobaczyłem zwiastun na YT i to zupełnie inny film ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan2 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Odział Czarna Pantera - Mam 2 oddam za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 A jaki tytuł oryginalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Orginalny tytuł tego fimu to -Tempi di guerra" z 1987 roku w reżyserii Umberto Lenzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 TO na pewno o oddziale niszczycieli czołgów?Z opisu filmu to nie wynika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 15 Maj 2008 Autor Share Napisano 15 Maj 2008 To na pewno nie ten film. To jakieś włoskie szpiegowskie łubu-du :D Szukam więc dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Ja chyba pamietam ten film były tam sceny dosc mocne ,chodziło o bitwe pod Prochorowkom" (o ile mnie pamiec nie myli ) , pamietam scene jak załoga jadła zupe z zielonego grochu i potem mieli problemy jelitowe i jak jeden miał przygode z pewna rosyjska kobieta która go niezle zraniła".Tytułu nie pamietam ale grła tam dosc znany aktor niemiecki taki mały szczupły .Moge sie mylic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Nie jest to przypadkiem stary niemiecki film wojenny z 1955 r wg.powieści Hansa H.Kirsta - 8/15"?Był wyświetlany także w Polsce,a powieść - jak i inne Kirsta - bestsellerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Takie zranienie" przez Rosjankę to i w Żelaznym Krzyżu" jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.