suchy ss Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 isiu piles:P to moje monetki a nie Krzycha:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 oj sorki no troszke w czoraj bylo hehe a krzychu co tam wykopal i kuba ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 ja tylko dwie boratyny i grosz SAPa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 aha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 suchy w sobotę robimy jaki wypad ino nie mów że będziesz po nocce miejsce wybierz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 25 Czerwiec 2008 Share Napisano 25 Czerwiec 2008 Witam panowie moze jakis wypadzik w sobote co ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 25 Czerwiec 2008 Share Napisano 25 Czerwiec 2008 niema sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 25 Czerwiec 2008 Share Napisano 25 Czerwiec 2008 o której i gdzie spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 CO TAKA CISZA ???? moze jutro jakis wypadzik jak jezdzilismy to teraz ustalo co sie dzieje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 ja odpadam niedam rady mam imorezy w rodzinie moze nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 wakacje isiu wakacje, ludzie wyjezdzaja calymi rodzinami nad wode itp.:) a Wajcha jechalby gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 Buenos Aires Amigos, jest ktoś z Was chętny na wyjazd w Biesy we Wtorek? jedziemy furą z Czewy, pod namioty.jak cos to suchy ma moje gg.pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 8total4 ja bym jechal z mila checia ale praca niestety :/Ps. suchy jutro o 7 rano bedziemy na wesolej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 oj dzisaj slabiutki wypadzik po prostu masakra :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 Dawid zostawilem Ci wiadomosc na gg;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 yarek znowu dałeś czadu.Ja ztego powodu zaczynam miec obsesie.A morze to i dobrze bo wykrywacz mam cały.pzd wajchaps.niestety jak sie bardzo chce to nic nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 oco chodzi z tym czadem bo nie jestem w temacie wajcha wolalem cie na festynie ale ty chyba ogluchles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 kk zobacz watek na e-numizmatyce... ja mam to samo co wajcha.. Jarek wie gdzie kopac..:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 No Panowie trzymajcie kciuki za Nas, zebysmy wykopali jakiegos tigera w tych Biesiach;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 a co suchy jedziesz ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Witam Panowie;] wczoraj wieczorem wrocilem z Biesiow;] wyprawa bardzo zaje...ta;] a jakie doborowe towarzystwo xD, fantow tez troche wyszlo, lacznie na 3osoby wyszlo KUPE lusek manlicher i mosin, duzo skorup pociskow od 76mm do 120mm, 4 i pol pochwy od bagnetu, pol bagnetu, pas austriacki z klamra ladownicami i bagnetem w pochwie, hak do klamry, saperki austriackie i carskie, i kupe innej dronicy o ktorej nie mozna pisac na forum:P, nie licze szklanej manierki poniewaz byla w 3 czesciach wiec zostala w lesie i ladownic austriackich:)Tereny na militarkie sa tam wspaniale chociaz trudno sie porusza w terenie, zreszta jaks ie spotkamy to bedziemy gadac:)PS. zdjec z aparatu narazie nei wrzuce o cos sie w nim zwalilo:/ale w najblizszym czasie cos wykombinuje:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 PS.. POZDRO dla Dawida 8total4" i Piotra Elku":D:D:D<---psychopaty nic wiecej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Pozdro dla Górnika i Kierowcy-Alkoholika ;) hehehe!Dzieki jeszcze raz za udany wyjazd.Alternatywą jest.. ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elku Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 hyyyyyyyyyyyyhyhhhhhhyyyhhhśsśsy :) ja też dziękuje wam za fajną wyprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 KACZKA!!!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.