suchy ss Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 isiu a wajcha nie jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 wlasnie ze nie ;/;/ bo tak bysmy z wajchom pojechali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 28 Maj 2008 Share Napisano 28 Maj 2008 Przewinienie Grzywna (PLN) Źródło Wjazd do lasu 50 - 100 ustawa Niszczenie ściółki leśnej do 500 ustawa Niszczenie ściółki leśnej (Park Narodowy) do 500 ustawa używanie umundurowania bez uprawnień do 1000 ustawa Kopanie dołów w lesie do 1000 ustawa Parkowanie w lesie 100 z poczty e-mail niszczenie korzeni a tym samym drzewa do 2000 z poczty e-mail kopanie na wydmienaprawa zdewastowanych umocnień brzegowych od 200od 1000 z poczty e-mail no panowie niezly cenik hehe :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 mi co najwyżej może zagrozić używanie umundurowania bez uprawnień, bo ja jestem bardzo przyjaznym środowisku poszukiwaczem hehe, isiu -> rambo mówił, że chętnie by z nami skoczył na wypad w niedziele, organizujemy coś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 mi bardziej pasuje sobota bo niedziele nie zabardzo a macie jakies plany gdzie tu smigac ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 on ma miejscówki ale pod Czestochową, może Oszacht, albo jakaś miejscowa na militarke tego typu? w sobote Wyry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Panowie to co z tymi Wyrami? nie ma transportu:(trzeba cos zorganizowac..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 suchy nic ci na to nie poradze ze nie ma transportu :) ja bym jechal ale jak transportu nie ma to nici na oszacht z kubom chcemy isc pokopac :) lub tam do ciebie na wesolom sie przejedziemy :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 31 Maj 2008 Share Napisano 31 Maj 2008 impreza jak najbardziej udana, tylko za gorąco było, pisze sie ktoś jutro na lokalny wypad ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 siwy czekamy na fotki z Wyr;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 Siwy nie porobił fotek, bo pożyczył aparat znajomemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 fuck:( a Ty Qba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 ja nie mam aparatu a wyświetlacz w telefonie mam rozbity, i nie mam jak sformatować karty pamięci bo miejsca nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 4 Czerwiec 2008 Share Napisano 4 Czerwiec 2008 panowie co taka cisza ???? nikt nic nie pisze byl ktos na kopanku w niedziele ???? a w sobote moze jakis wypadzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 na sobote sie pisze tylko gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Witam. KK zadzwonie do Ciebie jutro i sie dogadamy co do soboty bo takze sie pisze, mysle o jurze bo rolniki zaczely scinac trawska na siano i miejsca wczesniej zarosniete powinny byc skoszone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 PS. Isiu a Wajcha tez by jechal?\\Qrde Yarek nie odbiera a mzoe tez ma wolna sobote i by pojechal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 witam ja na sobote sie pisze :) a z wajchom to jeszcze nie wiem bo nie gadalem z nim :) wlasnie suchy co z bilem nic sie nieodywa jakis katakt z nimmasz ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 jutro do niego zadzwonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 Ja także się piszę na jutro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 6 Czerwiec 2008 Share Napisano 6 Czerwiec 2008 to jak sie na jutro umawiamy panowie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Panowie jutro uderzamy na jure! i nie zrascie sie deszczu bo z rana moze pokrapywac;]Powodzenia!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 a narazie posluchajcie tego:Phttp://pl.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGsi tego:)http://pl.youtube.com/watch?v=IrJAwCBbnuc&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Noo wrocilem wlasnie z L. ;):P Efekty w miarę, fajnie spotkać sie w terenie.-cześc -Dawid.. - tak? Ja też! :D"pozdro z Czewy dla Kaka67, Adriana, QBy i SuchegoSS! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 hehe bylem w szoku xD jak KK mi powiedzial ze sie znamy:P napisz na gg co Wam wyszlo:)\\pozdro dla Kolegow z Czewy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.