Skocz do zawartości

M.O.T. - V.2008

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 237
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Przewinienie Grzywna (PLN) Źródło
Wjazd do lasu 50 - 100 ustawa
Niszczenie ściółki leśnej do 500 ustawa
Niszczenie ściółki leśnej (Park Narodowy) do 500 ustawa
używanie umundurowania bez uprawnień do 1000 ustawa
Kopanie dołów w lesie do 1000 ustawa
Parkowanie w lesie 100 z poczty e-mail
niszczenie korzeni a tym samym drzewa do 2000 z poczty e-mail
kopanie na wydmie
naprawa zdewastowanych umocnień brzegowych od 200
od 1000 z poczty e-mail

no panowie niezly cenik hehe :D:D
Napisano
mi co najwyżej może zagrozić używanie umundurowania bez uprawnień, bo ja jestem bardzo przyjaznym środowisku poszukiwaczem hehe, isiu -> rambo mówił, że chętnie by z nami skoczył na wypad w niedziele, organizujemy coś ??
Napisano
on ma miejscówki ale pod Czestochową, może Oszacht, albo jakaś miejscowa na militarke tego typu? w sobote Wyry
Napisano
suchy nic ci na to nie poradze ze nie ma transportu :) ja bym jechal ale jak transportu nie ma to nici na oszacht z kubom chcemy isc pokopac :) lub tam do ciebie na wesolom sie przejedziemy :D:D
Napisano
impreza jak najbardziej udana, tylko za gorąco było, pisze sie ktoś jutro na lokalny wypad ??
Napisano
ja nie mam aparatu a wyświetlacz w telefonie mam rozbity, i nie mam jak sformatować karty pamięci bo miejsca nie mam.
Napisano
Witam. KK zadzwonie do Ciebie jutro i sie dogadamy co do soboty bo takze sie pisze, mysle o jurze bo rolniki zaczely scinac trawska na siano i miejsca wczesniej zarosniete powinny byc skoszone:)
Napisano
witam ja na sobote sie pisze :) a z wajchom to jeszcze nie wiem bo nie gadalem z nim :) wlasnie suchy co z bilem nic sie nieodywa jakis katakt z nimmasz ????
Napisano
Noo wrocilem wlasnie z L. ;):P
Efekty w miarę, fajnie spotkać sie w terenie.
-cześc -Dawid..
- tak? Ja też! :D"
pozdro z Czewy dla Kaka67, Adriana, QBy i SuchegoSS! :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie