RayanPeter Napisano 7 Maj 2008 Share Napisano 7 Maj 2008 No to powodzonka;) Garecik sie zgadza.Jak beda jakies efekty to dajce znac, jak ja jeszcze tam zawitam to tez dorzuce pare fotek dla urozmaicenia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K. Dezerter Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 O.K. powodzenia i może się kiedyś spotakmy na szlaku :) Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Cze.A który tam tak trawe powypalał :) do domu wróciłem cały w sadzach :) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 kol. C.K. Dezerter nie mów że jednego dnia to wszystko ze zdjęć wykopaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K. Dezerter Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 banderas, ja nie, takiej nie palę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.K. Dezerter Napisano 8 Maj 2008 Autor Share Napisano 8 Maj 2008 kol. MrSmith możesz wierzyć lub nie ale to co widzisz to owoc paru godzin. Z resztą przeczytaj uważnie ten wątek, Ci co znają to miejsce na pewno się nie zdziwili takim wynikiem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 No dobra wierzę.Faktycznie jakieś czarodziejskie" miejsce :)Czas chyba na mnie abym kupił jakiś lepszy kombajn do fantów.Żeby was uspokoić to nie wybieram się tam, za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Palenie trawy w tamtej okolicy to normalka ( takiej i takiej:)Co roku to podpalaja, w jakim celu hmm hmm nie mam pojecia. Normalnie chyba bedzie trzeba grafik zalożyc bo sie tam nie pomiescimy;pPozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 He he ,proponuje jechac tam nie z detektorami tylko durszlaki wystarcza,bo duzo jest tez malenkich guziczków białych i granatowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.