RayanPeter Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 No to powodzonka;) Garecik sie zgadza.Jak beda jakies efekty to dajce znac, jak ja jeszcze tam zawitam to tez dorzuce pare fotek dla urozmaicenia.Pozdrawiam
C.K. Dezerter Napisano 7 Maj 2008 Autor Napisano 7 Maj 2008 O.K. powodzenia i może się kiedyś spotakmy na szlaku :) Pozdro!
banderas Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Cze.A który tam tak trawe powypalał :) do domu wróciłem cały w sadzach :) pzdr.
MrSmith Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 kol. C.K. Dezerter nie mów że jednego dnia to wszystko ze zdjęć wykopaliście?
C.K. Dezerter Napisano 8 Maj 2008 Autor Napisano 8 Maj 2008 kol. MrSmith możesz wierzyć lub nie ale to co widzisz to owoc paru godzin. Z resztą przeczytaj uważnie ten wątek, Ci co znają to miejsce na pewno się nie zdziwili takim wynikiem. Pozdrawiam.
MrSmith Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 No dobra wierzę.Faktycznie jakieś czarodziejskie" miejsce :)Czas chyba na mnie abym kupił jakiś lepszy kombajn do fantów.Żeby was uspokoić to nie wybieram się tam, za daleko.
RayanPeter Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 Palenie trawy w tamtej okolicy to normalka ( takiej i takiej:)Co roku to podpalaja, w jakim celu hmm hmm nie mam pojecia. Normalnie chyba bedzie trzeba grafik zalożyc bo sie tam nie pomiescimy;pPozdr.
SYLSTER Napisano 8 Maj 2008 Napisano 8 Maj 2008 He he ,proponuje jechac tam nie z detektorami tylko durszlaki wystarcza,bo duzo jest tez malenkich guziczków białych i granatowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.