De Horsting Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Napis D.R.G.M " całe z mosiądzu z wyjątkiem tej 'stopki' z dziurką.Na czubku tej dyszy czy jak to tam nazwać wybite MP 8 "
Breslau74 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No to mam gestapowską część spłuczki ;-D!Wyryłem to w dawnej siedzibie Kripo a potem Gestapo.He He,a ja myślałem,że to jakś machina tortur;)pozdro,dzięki wszystkim!
De Horsting Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Napis D.R.G.M " całe z mosiądzu z wyjątkiem tej 'stopki' z dziurką.Na czubku tej dyszy czy jak to tam nazwać wybite MP 8 "
huk 100 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 dla mnie wygląda jak jakiś zawór spustowy- http://www.muesch-online.com/drgm%20englisch.html -a może coś ma wspólnego z tą firmą ? -pozdro
lupo55 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Bez wątpliwości jest to zawór spłuczki WC. Brak tylko ramienia z pływakiem zamykającym zawór.
Question
De Horsting
Napis D.R.G.M " całe z mosiądzu z wyjątkiem tej 'stopki' z dziurką.Na czubku tej dyszy czy jak to tam nazwać wybite MP 8 "
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.