cabinet_wurzig Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 Witam serdecznie!Proszę mi powiedzieć co to jest za diabelstwo " ?:)Znalazłem to coś" na zboczu ziemianki wraz z innymi ruskimi przedmiotami ( maszynka do golenia, jakaś dziwna aluminiowa głowa, kilka monet i jakieś tym podobne przedmioty ) ... Podobne jakby do niczego ... :)Dziękuje za wszystkie wypowiedzi!
avena Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 mnie to wygląda na membranę z igła od patefonu ale w okopie
abcd Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Jak najbardziej głowica od patefonu,na korbę(a taki mógł być używany i w okopie), produkcji sowieckiej
abcd Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Zresztą napis na przedmiocie mówi >Fabryka produkcyjna kooperatywu Gramofon",miasto Krasnogwardiejsk<
Pytanie
cabinet_wurzig
Witam serdecznie!
Proszę mi powiedzieć co to jest za diabelstwo " ?:)
Znalazłem to coś" na zboczu ziemianki wraz z innymi ruskimi przedmiotami ( maszynka do golenia, jakaś dziwna aluminiowa głowa, kilka monet i jakieś tym podobne przedmioty )
... Podobne jakby do niczego ... :)
Dziękuje za wszystkie wypowiedzi!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.