Brylu Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 Prosze o ID i datowanie tego szyldu sluzyl za oslone okna w kurniku na wsi widac slady po kulach jest on emaliowany i dodam ze jest na wydaniu" za kazda pomoc dziekuje pozdrawiam
daniel-m Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Apropos browaru: http://www.browar.biz/forum/archive/index.php/t-328.html
Brylu Napisano 22 Maj 2008 Autor Napisano 22 Maj 2008 Ten szyld jest mi zbedny akurat :) ale mam np drewniany szyld z drowaru z 1802 roku :) i wiele inych mase z niemeickich budynkow wojskowych koszary restauracje kasyna urzedy komendantury posterunki policji polowej sztabow :) wszytsko z 1 szopki spod berlina :)
bjar_1 Napisano 24 Maj 2008 Napisano 24 Maj 2008 Bywam na giełdach birofiliów i wiem jakie są ceny.Jakie zadsze" blachy widziałeś taniej?
Pytanie
Brylu
Prosze o ID i datowanie tego szyldu sluzyl za oslone okna w kurniku na wsi widac slady po kulach jest on emaliowany i dodam ze jest na wydaniu" za kazda pomoc dziekuje pozdrawiam
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.