KBP Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 http://rapidshare.com/files/133539246/klamra.jpgtakich klamerek szukajcie. rysunek z WT do sciagniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 30 Lipiec 2008 Share Napisano 30 Lipiec 2008 Dzięki ;)Wszelkiego rodzaju obrazki (JPG,GIF itp) najlepiej wrzucać na serwery do fotek - jak np. www.imageshack.us, czy www.fotosik.pl ... po kliknięciu od razu je widać. Rapidshare jest dobry do innych formatów - video, audio i inne - wszytsko co ciężkie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brutus Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Mam prośbę, czy mógłby któryś z kolegów podesłać mi WT spinaczy i klamerki ponieważ na powyższych linkach już ich nie ma. Z góry dzięki.mój mail: cezar4@wp.plPs. Gdyby ktoś posiadał jakiekolwiek WT dotyczące umundurowania i ekwipunku WP II RP to również byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.