Skocz do zawartości
  • 0

kula armatnia ??

emilwkpg

Pytanie

Napisano

elo witam wszystkich. mam taka oto kuleczkę walała sie po garazu znajomego wiec ją zaadoptowałem :D mam pytanie co to moze byc za kula i z jakiego okresu . i czy mozliwe ze to nowka jakas.Ma z 3 kilogramy. wiec jak mozecie to powiedzcie mi cos na jej temat :D aha i zaprezentujcie tez swoje zdobycze i fanty tego typu :)fotki baaaardzo mile widziane :)pozdro !

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

elo witam wszystkich. mam taka oto kuleczkę walała sie po garazu znajomego wiec ją zaadoptowałem :D mam pytanie co to moze byc za kula i z jakiego okresu . i czy mozliwe ze to nowka jakas.Ma z 3 kilogramy. wiec jak mozecie to powiedzcie mi cos na jej temat :D aha i zaprezentujcie tez swoje zdobycze i fanty tego typu :)fotki baaaardzo mile widziane :)pozdro !

Napisano
HD1940 . kula o ktorej mowisz to granat armatni . nie wszystkie kule takie mialy :) a co do tego ze jest dokladna to chodzi ci o ksztalt czy jej stan ? bo co do ksztaltu to kule byly okraglusie :D przeciez wszystkie .na forum pare osob pokazywalo swoje i byly ladne bardzo ..hmmm a co do miary to ma 80pare i wazy kolo 2,7

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie