butchcassiddy Napisano 10 Maj 2008 Napisano 10 Maj 2008 Mój znajomy (kopacz z długim doświadczeniem i cieńkim portfelem) ma ACE i to 150 czyli jakby gorszy od 250. Wyciąga nim naprawdę rewelacyjne fanty, zarówno militarkę jak i monetki, odznaczenia itp. A zatem można tym sprzetem powalczyć. Co do Prospectora to nie wypowiadam się bo nie miałem z nim do czynienia. Pozdrawiam
armand Napisano 10 Maj 2008 Napisano 10 Maj 2008 Do dzieci3. Dla tego jest lepszy, co przeanalizuje dla obu wykrywaczy maksymalny zasięg i obecność pracy statycznej. Jak widzę, dzieci3 nie mają zmysłu analitycznego. To jest forum techniczne, a nie kynologiczne :)
thomson Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 Kurde tak rozdrapujecie . Mówie , że Prospector jest lepszy.Zobaczysz sam- Ja Discovererem lapalem na 30 cm stalową nakrętke. Ace to chińczycy robią. Kiedys może i byl dobry , tera schodzi na psy.Ja postanowilem , ze nigdy już nie kupie wykrywacza ponizej 1000 zl. Te smętki itp to nie na dzisiejsze czasy.Wykrywacz za 1000 zl to może ku[ic osoba , która zna super nieskopane miejsca. Ja kupie minelaba gt , ponieważ będe mu mogl zaufać że wyrwe każdy fant wielkosci hełmu z bardzo zerozjowanego okopu.
fabis94 Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 tylko każdy fant wielkości chełmu to wyrywa byle jaki wykrywacz....
armand Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 Cytuję fragment komentarza z dzisiejszego dnia od iwan110r na Allegro:sprzet dziala jak nalezy, poprostu rewelacja"
thomson Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 Fabias- zakop hełm na 1,50 m i zobacz czy bele jaki wykrywacz co go wykryje
siwul Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 A ja bronię ACE miałem 150 przez rok kupiłem 250 chodzę z nią rok i efekty rewelka (monetki militarka oby nie za gleboko). O Prospectorze słyszałem że to kobyła i strasznie piska ( to nie moja opinia więc prosze na mnie psów nie wieszać). Miałem kiedyś podobny dylemat zdecydowałem sie na ACE i nie żałuję Pozdro kupuj bracie i do kopania bo fantów coraz mniej :)
kruk1 Napisano 11 Maj 2008 Napisano 11 Maj 2008 Prospektor jest o wiele lepszy od ACE ,ACE ma tylko wyswietlacz bajerek do zabawy ktury wabi potencjalnego klienta
Sowie Góry Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 Prawda jest taka.Cena za prospektora prawie 1000 PLN jest o wiele,wiele za duza.Zresztą ....Czy mozna ten sprzet porównac np.do Tesoro,Minelaba????A z tego co widze to juz za 800 zł.kupi sie Tesoraka?.O Minelabie nie wpomne...(X 30)Cena za duza Panie armand.
pastuszek Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 fakt jest faktem, a przyczyna z punktu widzenia klienta bez znaczenia niestety
fabis94 Napisano 12 Maj 2008 Napisano 12 Maj 2008 thomson no po zawodowcach to bardzo nic nie wykopiesz ,ale po Made in CHina zawsze pozdrawiam
kadet Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 koledzy !!!po co ta sprzeczka ???ten lepszy czy ten ACE 250 to jest pies na kolorek na militarkę i smętek jest super Ace może nie ma tak imponujących zasięgów jak minilabmoj kanarek wyławia całkiem niezłe fanty ale radze zrezygnować lasu . ACE tylko na pola i drogiRUTUS fajny jest sprzęcik militarka wedle uznaniaAle co ja tam mogę wiedzieć po kilku latach śmigania z różnym sprzętem pozdrawiam kadet
suchy ss Napisano 15 Maj 2008 Napisano 15 Maj 2008 Kolego Thomson rozbierz np. jakis dobry telewizor i zobacz gdzie byly produkowane dane czesci, lub prosciej czesci od kompa na ktorym teraz siedzisz:)nie zawsze jest tak ze to co z chin to gowno, po prostu tania sila robocza i tyle..Mialem HS-3 bo kopalem militarke, zmienilem na ACE-250 i nie zaluje bo kopie i kolorek i militarke i juz nie raz bylem w szkoku na jakiej glebokosci fanty wykrywal..Wybor nalezy do Ciebie kolego Carmax, nie bede Cie namiawial na zakup ani jednego ani drugiego, najlepiej jak bys sie popytal czy ktos z forum nie ma tych sprzetow i mieszka blisko Ciebie wtedy bys sprawdzil obydwa i zadecydowal.pzdr.Dawid
dzieci3 Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Armand,nie obrażaj nie będziesz obrażany,ja skorzystam z opcji 300 dni odpustu.
kruk1 Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 ACE na tym forom jest przereklamowane jak kiedys male fiaty 126p
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.