Breslau74 Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Napisano 28 Kwiecień 2008 Dodam,że to zdjęcie mojego przodka[tego z bagnetem].Mają tam ten bagnet ,lecz nie mają internetu i nie mogą mi wysłaś zdjęcia.A w ukraińską pocztę juz dawno nie wierzę.Zdjęcie z 1937 lu 38.
tomekk Napisano 29 Kwiecień 2008 Napisano 29 Kwiecień 2008 Kolego Breslau74 jedź po niego koniecznie, jak to pamiątka po przodku to naprawdę warto ( no ja bym jechał w każdym razie), ech gdybym ja widział gdzie jest szabla mojego pradziadka co ją nasi oswobodzicie razem z oficerkami i mundurem ukradli , to bym nawet po nią rowerem jechał ;)PozdrOtomekk
Breslau74 Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Napisano 28 Kwiecień 2008 Dodam,że to zdjęcie mojego przodka[tego z bagnetem].Mają tam ten bagnet ,lecz nie mają internetu i nie mogą mi wysłaś zdjęcia.A w ukraińską pocztę juz dawno nie wierzę.Zdjęcie z 1937 lu 38.
8total4 Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 jeżeli po Przodku, to chocby byl z plastiku, tylko twoj sentyment moze to podpowiedziec.pozdro!
kowalinho Napisano 28 Kwiecień 2008 Napisano 28 Kwiecień 2008 1. Zdjęcie jest z wcześniejszego okresu niż 1937/8 rok - to są jeszcze lata dwudzieste, do 38 roku zdążyli zmienić umundurowanie wz19, takie jak jest na fotce.2. Bagnet to - po słabej fotce - bagnet do kb wz95 mannlicher3. Twoje pytanie, co już zauważył przedmówca jest trochę zabawne, oczywiście że jechać, jakikolwiek to bagnet by nie był.
Pytanie
Breslau74
Dodam,że to zdjęcie mojego przodka[tego z bagnetem].
Mają tam ten bagnet ,lecz nie mają internetu i nie mogą mi wysłaś zdjęcia.A w ukraińską pocztę juz dawno nie wierzę.
Zdjęcie z 1937 lu 38.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.