Ostoja Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Powoli, powoli obeznaje sie z Sovereignem GT.Dzis wyszly rozne takie sobie fanty itd... najciekawsze na fotkach1. Czepce balistyczne do pocisków ppanc.- stan dobry a po kapieli w fosolu bedzie bardzo dobry.:)Ten pierwszy z lewej to czesto mi kiedys wychodzil a ten drugi to poraz pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Wieko do tuby w ktorej przenoszono ammo ppanc. Rączka sie rusza mimo rdzy.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 10,5 cm łuska do dziala bezodrzutowego, Niestety urwana. Ponad pol roku lezała pozostawiona przeze mnie w lesie na wierzchu i zaden zlomiarz sie nie polaszczyl a niejednego w tym lesie widzialem i to z wykrywaczem hehehe:) W koncu wziałem ja, bede mial na wymiane - moze sie komus przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Ta sama łuska od spodu. Nie mialem pod reka innej miarki. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.