Ostoja Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Powoli, powoli obeznaje sie z Sovereignem GT.Dzis wyszly rozne takie sobie fanty itd... najciekawsze na fotkach1. Czepce balistyczne do pocisków ppanc.- stan dobry a po kapieli w fosolu bedzie bardzo dobry.:)Ten pierwszy z lewej to czesto mi kiedys wychodzil a ten drugi to poraz pierwszy
Ostoja Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Wieko do tuby w ktorej przenoszono ammo ppanc. Rączka sie rusza mimo rdzy.:)
Ostoja Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 10,5 cm łuska do dziala bezodrzutowego, Niestety urwana. Ponad pol roku lezała pozostawiona przeze mnie w lesie na wierzchu i zaden zlomiarz sie nie polaszczyl a niejednego w tym lesie widzialem i to z wykrywaczem hehehe:) W koncu wziałem ja, bede mial na wymiane - moze sie komus przyda.
Ostoja Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Ta sama łuska od spodu. Nie mialem pod reka innej miarki. ;P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.