lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Piękny słoneczny dzien. Postanowiłem zrobić wypadzik do lasu z nową wykrywką. Dokładniej udałem się na niemieckie pozycje. Wchodzę do lasu i co widzę? Polanke na której jest dołek na dołku. Jakaś świnia wpadła z wykrywką i nawet nie zadała sobie trudu zasypania dołków po sobie,a co ze mną? Zamiast oddać się przyjemności poszukiwań musialem zasypywać za tym ,,poszukiwaczem'' dołki. Niestety bylo już późno i na poszukiwania poświęcilem doslownie 15 minut. Poniżej zamieszczam zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Na początek taki oto ogóreczek. Niestety jak widać cały. Zakopałem go ok. 60-70 cm głębiej niż leżał. Co by nie kusił saperów amatorów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 I w całej okazałości. Lotki ktoś wykręcił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Drobnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 ..i to na tyle. Postaram się jeszcze dzisiaj lub jutro zrobić wypadzik tam. Tyle ,że juz na poważnie.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Dziwi mnie to , że zmarnowales czas na zakopywanie po kimś dołków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 W okolicy jestem jedynym poszukiwaczem. Więc pewnie byloby na mnie. Wolałem posprzątać.Wracając do tematu dziś tez wybrałem się w tamto miejsce i oto efekty 1,5 godzinki szukania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Na początek łuseczki. Niestety stalowe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Drobnica. Dziś wyskoczyła mi druga alu obręcz. Ta na wierzchu jest z dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 No i pojawai się pytanko. Co to za aluminiowy stożek? Jakaś część zapalnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 i druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Tak , raczej to część zapalnika. Po bokach powinny widnieć jakies sygnatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 troszkę biegania po lesie jakieś cztery godzinki ale się opłacało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.