Skocz do zawartości

Kosakowo - Mechelinki 2008

smochy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Z prawdziwą przyjemnośćia mam zaszczyt powiadomić wszystkich zainteresowanych, ze tegoroczna inscenizacja na terenie gminy Kosakowo odbedzie sie!!!!!!!
Szczegóły zostaną podane w najbliższym możliwym terminie.
Smochy
Napisano
Cześć Jacek. Czołem wszyscy rekonstruktorzy. Przepraszam za zaistniałe zamieszanie. W zeszłym tygodniu została podjęta ostateczna decyzja przez wójta gminy Kosakowo, że może sponsorować imprezę co dwa lata. W związku z tym ogłosiliśmy, że inscenizacja się nie odbędzie. Jednak we wtorek dotarła informacja do wójta, że połowę całości zasponsoruje Prezydent Gdyni Pan Wojciech Szczurek. Wyznaczony wcześniej do koordynacji całości z naszego Stowarzyszenia Seba był na rozmowie z wójtem i zaraz po rozmowie zamieścił informację, że Inscenizacja Historyczna Kępa Oksywska - Mechelinki 2008 odbędzie się. I jest to informacja ostateczna i wiążąca. Tak więc Panowie do boju. Wszelkich informacji udzielał będzie wspomiany przeze mnie Seba. Ja osobiście jestem do 15 czerwca nie dostępny. Bliższe informacje będą podane w jak najszybszym czasie. Do zobaczenia w Mechelinkach - Kłosek.
  • 1 month later...
Napisano
Panowie dajcie jakieś info o dacie jeśli już coś wiadomo, bo chciałbym przyjechać z dziadkiem (LOW 1-17 września 39).W tamtym roku nie daliśmy rady, ale mimo że czas nieubłaganie robi swoje, dziadek bardzo chciałby zobaczyć tą imprezę.Szansa jest.
Napisano
Czy w tym roku będą również atrakcje takie jak podpalenie t-34 w efekcie doprowadzające do poparzenia obsługi wewnątrz?
swojak piszemy z małej litery Panie GumShield.
Napisano
Mam wrażenie, że dyskusja mogłaby się odbywać beż uszczypliwości i wytykania sobie błędów
Wasz Moderator [jakbyście zapomnieli ;) ]
Napisano
Mam pytanie. Czy mając 15 lat mógłbym wziąć udział w inscenizacji. Jak byłaby zgoda to na jakiej zasadzie to by działało po nic o waszej pracy od ,, zewnątrz'' nie wiem.
Napisano
Czołem wszystkim rekonstruktorom. Muszę z przykrością powiadomić, że tegoroczne Mechelinki nie odbędą się. Przepraszam w imieniu całej naszej Grupy za powstałe zamieszanie ale do końca wierzyliśmy, że uda się inscenizację zorganizować. Niestety. Z powodów od nas nie zależnych planowana rekonstrukcja w tym roku nie dojdzie do skutku. Jest to decyzja ostateczna. W imieniu Stowarzyszenia GRH LOW - Kłosek.
Napisano
No niestety panowie. Nie bedzie. Zabraklo kasy na zold. Ot co.
Sprawa przyziemna, a szkoda :( Kol Sebastian niech sie wypowie z LOW-u, on jest przeciez kordynatorem finansowym.
Napisano
WITAM!
Przepraszam Panów za tak późną odpowiedz, odnośnie Kosakowa, ale najpierw musiałem przedstawić sprawe na forum SGRH LOW.
Niniejszym informuje, że z przyczyn nieżależnych od SGRH LOW gmina Kosakowo po raz kolejny wycofała się z organizacji w roku bieżącym inscenizacji na swoim terenie.
Niestety późne podjęcie decyzji, postawiło naszą grupę i wszystkie osoby zainnteresowane w niemiłej sytuacji.
W imieniu SGRH LOW pragnę szczerze przeprosić wszystkich zainteresowanych za zaistniałą sytuacje.
z poważaniem
DRAGA SEBASTIAN
SGRH LOW
Napisano
UUUUU jaka szkoda. Tak naprawdę to jest jedyna inscenizacja rekonstruująca walki II WW tak blisko Gdańska, a tak to znowu trzeba bedzie jeżdzić pod Krojanty. Czy jest jakaś szansa rekompensaty dla tych ludzi którzy oglądali poprzednia imscenizacje z wielką ciekawością.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie