smochy Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Witam!Z prawdziwą przyjemnośćia mam zaszczyt powiadomić wszystkich zainteresowanych, ze tegoroczna inscenizacja na terenie gminy Kosakowo odbedzie sie!!!!!!!Szczegóły zostaną podane w najbliższym możliwym terminie.Smochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Moglibyście się zdecydować :))))))))))))))))))Ale to miło, że się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRH LOW Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Cześć Jacek. Czołem wszyscy rekonstruktorzy. Przepraszam za zaistniałe zamieszanie. W zeszłym tygodniu została podjęta ostateczna decyzja przez wójta gminy Kosakowo, że może sponsorować imprezę co dwa lata. W związku z tym ogłosiliśmy, że inscenizacja się nie odbędzie. Jednak we wtorek dotarła informacja do wójta, że połowę całości zasponsoruje Prezydent Gdyni Pan Wojciech Szczurek. Wyznaczony wcześniej do koordynacji całości z naszego Stowarzyszenia Seba był na rozmowie z wójtem i zaraz po rozmowie zamieścił informację, że Inscenizacja Historyczna Kępa Oksywska - Mechelinki 2008 odbędzie się. I jest to informacja ostateczna i wiążąca. Tak więc Panowie do boju. Wszelkich informacji udzielał będzie wspomiany przeze mnie Seba. Ja osobiście jestem do 15 czerwca nie dostępny. Bliższe informacje będą podane w jak najszybszym czasie. Do zobaczenia w Mechelinkach - Kłosek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 My jesteśmy gotowi, warunki od zeszłorocznych się nie różnią. Czekamy na sygnał. FWP pozdrawia LOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Panowie dajcie jakieś info o dacie jeśli już coś wiadomo, bo chciałbym przyjechać z dziadkiem (LOW 1-17 września 39).W tamtym roku nie daliśmy rady, ale mimo że czas nieubłaganie robi swoje, dziadek bardzo chciałby zobaczyć tą imprezę.Szansa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 A w tym roku będą również atrakcje typu spalenie t-34 i obsługi wewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumShield Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 To czołg się spalił? i obsługa też? Sowjak szanuj swój język ojczysty....nie zaczynamy zdań od pojedynczych liter A, I, O itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Czy w tym roku będą również atrakcje takie jak podpalenie t-34 w efekcie doprowadzające do poparzenia obsługi wewnątrz?swojak piszemy z małej litery Panie GumShield. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Mam wrażenie, że dyskusja mogłaby się odbywać beż uszczypliwości i wytykania sobie błędówWasz Moderator [jakbyście zapomnieli ;) ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy1993 Napisano 5 Czerwiec 2008 Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Mam pytanie. Czy mając 15 lat mógłbym wziąć udział w inscenizacji. Jak byłaby zgoda to na jakiej zasadzie to by działało po nic o waszej pracy od ,, zewnątrz'' nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hildebrand Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 U góry piszą, że będzie, ale gdzie będą Mechelinki w tym roku ...to dopiero ciekawe :]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 ja słysząłem ze odwołane i to całkiem niedawno 2 dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hildebrand Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Ja to samo , co Okejos, tylko wczoraj dopiero. Jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRH LOW Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Czołem wszystkim rekonstruktorom. Muszę z przykrością powiadomić, że tegoroczne Mechelinki nie odbędą się. Przepraszam w imieniu całej naszej Grupy za powstałe zamieszanie ale do końca wierzyliśmy, że uda się inscenizację zorganizować. Niestety. Z powodów od nas nie zależnych planowana rekonstrukcja w tym roku nie dojdzie do skutku. Jest to decyzja ostateczna. W imieniu Stowarzyszenia GRH LOW - Kłosek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopczyk Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 No niestety panowie. Nie bedzie. Zabraklo kasy na zold. Ot co.Sprawa przyziemna, a szkoda :( Kol Sebastian niech sie wypowie z LOW-u, on jest przeciez kordynatorem finansowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smochy Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 WITAM!Przepraszam Panów za tak późną odpowiedz, odnośnie Kosakowa, ale najpierw musiałem przedstawić sprawe na forum SGRH LOW.Niniejszym informuje, że z przyczyn nieżależnych od SGRH LOW gmina Kosakowo po raz kolejny wycofała się z organizacji w roku bieżącym inscenizacji na swoim terenie.Niestety późne podjęcie decyzji, postawiło naszą grupę i wszystkie osoby zainnteresowane w niemiłej sytuacji. W imieniu SGRH LOW pragnę szczerze przeprosić wszystkich zainteresowanych za zaistniałą sytuacje.z poważaniemDRAGA SEBASTIANSGRH LOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy1993 Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 UUUUU jaka szkoda. Tak naprawdę to jest jedyna inscenizacja rekonstruująca walki II WW tak blisko Gdańska, a tak to znowu trzeba bedzie jeżdzić pod Krojanty. Czy jest jakaś szansa rekompensaty dla tych ludzi którzy oglądali poprzednia imscenizacje z wielką ciekawością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.