tasiek Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Napisano 21 Kwiecień 2008 Zatkało mnie dziś gdy wszedłem na allegro. Takiej klamry jeszcze nie widziałem. Piękna.!!!!! Tylko to za klamra. Ktoś potrafi rozszyfrować litery na niej. :http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=938e81230117a29f
smuga_79 Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 WitamNiezly pomysl i wykonanie, musze poszukac takich elementow moze sie uda co nieco wyciac :)Pozdrawiamsmuga_79
tasiek Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Napisano 21 Kwiecień 2008 Podam jeszcze wymiary 86 na 58 mm Dość duża. A i tak ktoś ja kiedyś zmniejszył do tych wymiarów. Korona nad orłem została obcięta. Może klamra została wykonana z czegoś innego??? I jest to jednostkowa samoróbka???
ded Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Вы скорее всего правы - эта пластина вырезана из круглой таблички на сельскоозяйственную машину сделаную на заводе братьев Бутеноп при Императорском московском обществе сельского хозяйства
MK Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 tasiek, sorry, ale każdy wie, że chodzi o tę z allegro, nie lepiej podać linka bezpośrednio?ded - thanks for ID, even И.М.О.С.Х. is now clear. It doesn't look like as it was used as a пряжка, hovewer the price for it is kind of... good :) and will be higher...GreetingsMK
leszekranger11 Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Panowie z całym szacunkiem muszę przyznać prawdę kol.ded.Ma rację.Pracując 2lata w Moskwie spotkałem się z taka klamrą
tasiek Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 W autentyczność klamry nie wątpię. Zastanawiam się dlaczego została zmniejszona. Być może noszenie tak dużej klamry nie było zbyt wygodne. Mam klamrę grenadierską poobcinana z wszystkich stron o 2-3 mm Został w niej też przerobiony zaczep. Być może w tym przypadku było podobnie.
tasiek Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Napisano 27 Kwiecień 2008 Co do linku to w czym widzisz problem ??? Te zdjęcie jest lepsze niż te z allegro a przy okazji nikt mi nie zarzuci że robię komuś reklamę.
Pytanie
tasiek
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=938e81230117a29f
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.