fido Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Aż chce się rzucić mięsem no i ch.....j nie mamy czego szukac ja już sprzedaję swoje piszczałki.Złoto Wrocławia ,złoty pociąg ,bursztynowa komnata- odnalezione takie nagłówki pojawią się niedługo w prasie.A ja mam pytanie do kruka1 czy można wykorzystać w tym urządzeniu łączność troposferyczną siedzisz sobie w domu i namierzasz w Polsce lub poza granicmi skarby.:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fido Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 kruku1 jakbyś się napasł tymi skarbami to może podarowałbyś mi ten sprzęt.To bedzie ikona poszukiwaczy!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Kiedyś na allegro był detektor Quadro Tracker - miał wymienne chipy" na srebro i złoto.Postawili ich przed sądem kiedy się chłopaki rozpędzili i zaczeli dokładac chipy na narkotyki i sprzedawali detektory w amerykanskich szkołach.(cóż ,świadczy to o poziomie inteligencji w usa) Dobrało im się do tyłka Fbi,a filmy na youtube pokazujące jak znajdowac tym urzadzeniem złoto są chyba do tej pory.http://www.skepdic.com/quadro.htmlJestem bardzo ciekaw wyniku eksperymentu z tym nowym urządzeniem,życzę Ci Kruku powodzenia z całego serca.Są rzeczy na niebie i ziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 czas płynieautor zaleca ajtanszy na militaria to jabel poco przeplacac"testy wykonane - to gdzie ta platyna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 kruku1, jakies spostrzezenia..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Kiedy będzie można go obejrzeć na Allegro??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Tempus fugit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilhelm6 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Witam!Tempus fugit... chyba na liczeniu kasy za fanty, więc nie ma czasu by podzielić się swoimi spostrzeżeniami. A może obawa przed konkurencją? Jak więcej ludzi będzie miało to urządzonko to wyniki będą słabsze...pozdrawiamwilhelm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Dla kruka1 czas minął w tym wątku chyba już zapomniał o swoim LRL, ale w innych wątkach energicznie się udziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 najpierw musi znalezc jelenia na nokte, potem bedzie to cudo:-)aha, no i ta monalisa na plycie pilsniowej za 21 tys.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 15 Maj 2008 Share Napisano 15 Maj 2008 kruku specu czekamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centauri Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 nowe aukcje kruku1 :))))))http://www.allegro.pl/item369297514_lokalizator_zlota_mineralow_itp_.htmlhttp://www.allegro.pl/item369321179_lokalizator_zlota_srebra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Już jest na All,musi być bardzo skuteczny.http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=369297514 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 no jacmil, znaczy kruku, jestes definitywnie spalony na tym forum:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Nie no nie wierze. To jest po prostu niesamowite :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Proscan tryumfuje, he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Kruk1sprzeduję go ponieważ planuje zakup GEORADAR OKM eXp 4000 chcę poznać najwyzszy poziom poszukiwań takie mam chobby "i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centauri Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Wczoraj 29000zł, dziś już 39000zł!!! Kup już teraz bo jutro może być 49000zł!!! Nie pozwól aby inni Cię wyprzedzili! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anRO Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Za 39 tys,można już kupić koparke,pewny i skuteczny sprzęt.Poczekamy aż kruku wystawi sprzęt od 1 złocisza.Tylko pewnie to potrwa koło roku,poczekamy.,,Tak mnie życie nauczyło pisze Kruku,,,,,,,,,bylem w terenie moj Long Range Locators dziala dobrze ale trzeba wiedziec kiedy to bedzie dobrze dzialac, to dziala najlepiej w cieple sloneczne dni i przy max lekkim wietrze zasieg ma jak w moim pzypadku 150-200 metrow w ustawieniu na szukanie srebra znajduje ruwniez platyne,dobrze ze nie sluchalem porad tych naszych pseudo fachowcow ,ja kupuje sprzet i sam sprawdzam tak mnie zycie nauczylo ,bo na tym forum chyba prawdziwi poszukiwacze zadko uczestnicza w rozmowach i poradach ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centauri Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 kruk1 chyba próbuje zepchnąc niżej ten temat i hurtowo wypowiada się w innych postach :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 A może ktos wie ile zapłacił za ten wynalazek mister kruk?Czytałem chyba na stronie Proscana,ale nie mogę znależć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 http://odkrywca-online.pl/co-to-za-cuda-molekular-pqc-07,635935.html#635935cd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 spzedam Nerke i kupuje 2 sztuki bo i żona chce.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fido Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Chyba nam kruku 1 od tej magii zdezaktywował się .Pewnie jest na wyższym poziomie poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 1 Czerwiec 2008 Share Napisano 1 Czerwiec 2008 a co to za cudo ?? ten sam sprzedający... swietnie nadaje sie do lasu, woda nie stanowi w gruncie do niego problemu, można z nim wejsc tam gdzie rama by sie niezmiesciła np. gęsty lasek krzaki ,wykrywacz jest skonstruowany z nastawieniem na wykrywanie metali kolorowych ,bardzo stabinie pracuje zadnych stukow piszczenia jak wykryje obiekt to daje czysty delikatny sygnal. maxymalny zasięg do 8 metrów..."8 METRÓW -warto się zastanowic http://www.allegro.pl/item373598881_nokta_me_t_a_106_ps_f_vat.htmlco dziwene jest i druga aukcja za ok 1000 i tam ludzie licytuja wiec moze mi sie tylko zdaje ze to jakas lipa podobna do LOKALIZATOR ZłOTA, MINERAłóW Made in Japan" za jedyne 39000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.