sqr Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 witam!!już po raz trzeci proszę o pomoc tyle że tym razem mam zdjecia wysokosć 38mm kaliber około 12mm. czy ktoś wie do czego to mogło być?? z góry wielkie dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqr Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqr Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 witam!!już po raz trzeci proszę o pomoc tyle że tym razem mam zdjecia wysokosć 38mm kaliber około 12mm. czy ktoś wie do czego to mogło być?? z góry wielkie dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqr Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 bicia Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqr Posted April 16, 2008 Author Share Posted April 16, 2008 Dzięki Hilary to już coś!! Też mam nadzieję że ktoś z Odkrywców rozpozna od czego to jest bo mówiąc szczerze to ja nigdy wcześnie takiej łuseczki nie widziałem. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqr Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 nikt niema żadnych skojażeń do czego to może byc?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sqr
witam!!już po raz trzeci proszę o pomoc tyle że tym razem mam zdjecia wysokosć 38mm kaliber około 12mm. czy ktoś wie do czego to mogło być?? z góry wielkie dzięki.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.