sqr Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 witam!!już po raz trzeci proszę o pomoc tyle że tym razem mam zdjecia wysokosć 38mm kaliber około 12mm. czy ktoś wie do czego to mogło być?? z góry wielkie dzięki.
sqr Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 witam!!już po raz trzeci proszę o pomoc tyle że tym razem mam zdjecia wysokosć 38mm kaliber około 12mm. czy ktoś wie do czego to mogło być?? z góry wielkie dzięki.
sqr Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Napisano 16 Kwiecień 2008 Dzięki Hilary to już coś!! Też mam nadzieję że ktoś z Odkrywców rozpozna od czego to jest bo mówiąc szczerze to ja nigdy wcześnie takiej łuseczki nie widziałem. Pozdrawiam
sqr Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 nikt niema żadnych skojażeń do czego to może byc??
Pytanie
sqr
witam!!już po raz trzeci proszę o pomoc tyle że tym razem mam zdjecia wysokosć 38mm kaliber około 12mm. czy ktoś wie do czego to mogło być?? z góry wielkie dzięki.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.