Liven Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Napisano 14 Kwiecień 2008 cześć wszystkim. to jest mój pierwszy post na forum ale nie pierwsza wizyta. od jakiegos czasu czytam sobie to forum ponieważ przymierzam sie do kupienia pierwszej wykrywki i działań w tym temacie. po powrocie z emigracji :) zamierzam sobie dłuuugo odpoczywać :) i robić parę ciekawych i odprężających rzeczy ,między innymi zająć się turytyką kajakową. i tak sobie pomyślałem żeby połączyć wykrywkę ze spływami kajakowymi. i teraz moja prośba i pytanie. może znacie jakieś ciekawe odcinki rzek ,rzeczek pod względem wykrywkowym". nie chodzi mi od razu o konkretne miejscówki,czy coś takiego,ale ogólnie że np przepływa obok miejsca bitwy, przeprawy,rejonu bunkrów itp pzdr Liven
Xanadu Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 Kto by Ci co nie powiedział - google powiedzą Ci to samo - w tych ogólnikowych zarysach. Trochę mapek historycznych, notatek o konkretnych lokalizacjach - rzeki same Ci się nasuną w oko...
kopijnik2 Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 No cóż Nomen Omen"...za-liv - mokry nick :)
pastuszek Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 narew, wisla,odra,dunajecwez sobie poogladaj mapy stare, gdzie kiedykolwiek byla granica tam jest ciekawie..
alex1939 Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Powiedz gdzie mieszkasz to coś wymyślimy. Pzdr alex1939
stangret Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Czekam na takich jak Ty.Masz sprzęt, chęci i wiarę (trochę pieniędzy)zapraszam rafal13-74@o2.plWszystko w toku.pozdrawiamstangret
YARD Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 Witam, 1-Drawa, teren poligonu, Drawski Park Nar., normalnie dzika rzeka".2-Gwda, Wał Pom. lasy, wysadzone w 45r. mosty ,itp.Rzeki dość trudne" do spływu, ale piękne.Pilica,Bzura, Dunajec (to dla emerytów na tratwach :)Pazdro Yard
a.korbaczewski Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 znaczy bunkry:Tomaszów na przystani z kajakami i nie tylkoTeofilów InowłodzJeleńKonewkaw Tomaszowie opuszczona fabrykaw Inowłodzu kościół Św Idziego który jest w 2 odcinkach Pancernych i Psa.
longwood Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 tylko uwazaj zebys kajaka o te pozatapiane tygrysy nie podziurawil:-)
Liven Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Napisano 20 Kwiecień 2008 dzięki za wszystkie odpowiedzi i propozycje! z biegiem czasu z biegiem lat :D zajrze we wszystkie wymienione miejsca. do stangreta - Czekam na takich jak Ty"- nie wiem co o tym myśleć ;) bo tak to my z kolegą sobie myślimy jak przy grze w pokerka ujawnia się jeleń :D a te tygrysy to ja bede holował kajakiem a nie dziurawił go na nich :)) pzdr Liven
stangret Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Liven.Chodzi mi o zapaleńców a nie o jeleni.rafal13-74@o2.plpozdrawiamstangret
loszo_ZCH Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Liveno prosze kolega też pokerzysta ;)pozdr loszo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.