Skocz do zawartości

wykrywkowe" rzeki

Liven

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cześć wszystkim. to jest mój pierwszy post na forum ale nie pierwsza wizyta. od jakiegos czasu czytam sobie to forum ponieważ przymierzam sie do kupienia pierwszej wykrywki i działań w tym temacie. po powrocie z emigracji :) zamierzam sobie dłuuugo odpoczywać :) i robić parę ciekawych i odprężających rzeczy ,między innymi zająć się turytyką kajakową. i tak sobie pomyślałem żeby połączyć wykrywkę ze spływami kajakowymi.
i teraz moja prośba i pytanie. może znacie jakieś ciekawe odcinki rzek ,rzeczek pod względem wykrywkowym". nie chodzi mi od razu o konkretne miejscówki,czy coś takiego,ale ogólnie że np przepływa obok miejsca bitwy, przeprawy,rejonu bunkrów itp

pzdr Liven
Napisano
Kto by Ci co nie powiedział - google powiedzą Ci to samo - w tych ogólnikowych zarysach. Trochę mapek historycznych, notatek o konkretnych lokalizacjach - rzeki same Ci się nasuną w oko...
Napisano
Witam,
1-Drawa, teren poligonu, Drawski Park Nar., normalnie dzika rzeka".
2-Gwda, Wał Pom. lasy, wysadzone w 45r. mosty ,itp.
Rzeki dość trudne" do spływu, ale piękne.
Pilica,Bzura, Dunajec (to dla emerytów na tratwach :)
Pazdro
Yard
Napisano
znaczy bunkry:
Tomaszów na przystani z kajakami i nie tylko
Teofilów Inowłodz
Jeleń
Konewka
w Tomaszowie opuszczona fabryka
w Inowłodzu kościół Św Idziego który jest w 2 odcinkach Pancernych i Psa.
Napisano
dzięki za wszystkie odpowiedzi i propozycje! z biegiem czasu z biegiem lat :D zajrze we wszystkie wymienione miejsca.

do stangreta - Czekam na takich jak Ty"- nie wiem co o tym myśleć ;) bo tak to my z kolegą sobie myślimy jak przy grze w pokerka ujawnia się jeleń :D

a te tygrysy to ja bede holował kajakiem a nie dziurawił go na nich :))

pzdr Liven

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie