Witam! Trafiła mi się taka odznaka/oznaka. Wylazła na Polskich pozycjach pokrywających się z radzieckimi (łuski TT pomieszane z polskimi łuskami do mausera). Z tego co znalazłem w internecie jest to odznaka brytyjskich saperów. Tyle, że te które widziałem w sieci były wykonane ładnie. Moja jest wykonana iście gównianianie z jakiegoś miękkiego stopu. Czy macie jakieś pomysły odnośnie tego jak znalazła się tam gdzie ją wydobyłem? Wiecie ile może być warta (te z netu nie powalały wartością)?
Pytanie
Skok
Witam!
Trafiła mi się taka odznaka/oznaka. Wylazła na Polskich pozycjach pokrywających się z radzieckimi (łuski TT pomieszane z polskimi łuskami do mausera). Z tego co znalazłem w internecie jest to odznaka brytyjskich saperów. Tyle, że te które widziałem w sieci były wykonane ładnie. Moja jest wykonana iście gównianianie z jakiegoś miękkiego stopu. Czy macie jakieś pomysły odnośnie tego jak znalazła się tam gdzie ją wydobyłem? Wiecie ile może być warta (te z netu nie powalały wartością)?
Pozdrawiam!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.