gibki9 Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Napisano 14 Kwiecień 2008 WitamPodzielcie sie koledzy,jak wam ida poszukiwania na jurze,co ciekawego znajdujecie,i jakie rejony polecacie(1 wojna)?W niedziele z kolegami otalem" i idiotą",buszowalismy w rejonie Ogrodzienca i Pilicy,z srednimi efektami,najlepszy fant- zapalnik czasowy od szrapnela.pzdr.ps moze jakis wspolny wypad ,kto chetny?
owiewka Napisano 17 Kwiecień 2008 Napisano 17 Kwiecień 2008 witamtrochę miejsc w tym rejonie schodziłem, efekty marne, nie wiem gdzie tam padło tyle trupów.pozdrawiam
gibki9 Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Napisano 18 Kwiecień 2008 moze sie zapili z nudy:),bo faktycznie nawet o luski ciezko.
8total4 Napisano 18 Kwiecień 2008 Napisano 18 Kwiecień 2008 Witam.kol. Owiewka atakuje od strony Ryczowa ? :)Ja uważam że tam bito się od 'miejscowosci do miejscowosci'Z tego co wiem, bardzo wiele zabudowań płonęło - co świadczy o ostrzale artyleryjskim kierowanym w strone Miasteczek, Wsi i Wiosek.Okopy są, ale front stojąc, nie musiał byc krwawy, a umocnienia pozostały...wyczytaliście coś ciekawego?pozdro!
owiewka Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Witamod strony Ryczowa to zawsze mi jakoś nie po drodze. Problemem jest to że na jurze z tego co zauważyłem miejsca starć są dość małe pod względem rozmiaru. Dlatego trzeba się sporo nachodzić by trafić w miejscówkę. Czasem wystarczy przejść pięć metrów obok i nie trafić nic, gdy obok jest sporo w ziemi. Znam to po swoim przykładzie. A co do okopów, to są penetrowane od 15 lat .... Uwierz że front był tu krwawy, nawet bardzo, liczby pochowanych to potwierdzają. A ja szukam wciąż miejsca pod jedną wioska gdzie padło na miejscu 300 chłopów i znaleźć nie mogę...życzę powodzenia i pozdrawiamowiewka
8total4 Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Mozna kiedys ustawic się i poszukac razem ;)jak nie tego to innego.. Teraz już poletka zielone, więc zostają lasy..pozdro!
Diago Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 ja tez sie pisze jak cos tylko ze narazie jestem w gipsie :((
sid30 Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 ja w gipsie nie jestem :)) i na jurze jeszcze nie szperałem ale chetnie poszperam :) czekam na sygnał plecak juz spakowany :)))
8total4 Napisano 30 Kwiecień 2008 Napisano 30 Kwiecień 2008 sid30: a skad jestes? jutro wolne jest w sumie, Diago - działamy cos? pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.