Jump to content

saper traper vs rutus first??

rabat

Recommended Posts

Nie znam Trapera.
Chodziłem trochę czasu z rutusem firstem i sobie chwalę ten sprzęt. Jak na początek dobra wykrywka z dyskryminacją. No ale w miarę jedzenia apetyt rośnie i kupiłem sobie Suvereigna GT.
Tak apropos to mam zamiar sprzedać Rutusa.
Przykładowe znaleziska mogę podesłać na maila.

PozdrawiaM!

Saper traper nie ma dyskryminacji i nie posiada wejścia na słuchawki ale ma za to dość głośny głośnik.Głębokość penetracji 30 cm przy dużej sondzie.Jak go kupisz to dostaniesz dwie nie pamiętam jakiej wielkości musisz sprawdzić na allegro.To mój pierwszy wykrywacz i jestem z niego bardzo zadowolony.Znaleziska:
-odznaka pancerna:)
-konserwy
-łuski
-drut kolczasty
Ma naprawdę niezłe osiągi jeśli chodzi o głębokość penetracji nawet z małą cewką.Ja mam wykrywacz już od około 6 miesięcy.

do ensiferum3. narazie wymieniłeś nie największe rzeczy a jak on sie ma do militarki troszkę głębiej bo ja na którymś forum czytałem ze zasięgami w terenie różni sie niewiele od smętka

Do militarki troszkę głębiej ma się bardzo dobrze jeśli wyciągam drut ok 20 cm z 30cm to militarka pójdzie jeszcze lepiej.Na militarkę jest bardzo dobry.Możliwe że jest podobny zasięgiem do smętka ale nie wiem jak tam z zasięgiem u smętka bo go nigdy nie miałem.Kolego rabat wpisz sobie w wyszukiwarce saper traper już odpowiadałem na parę takich postów powinieneś znaleźć.

Jak to jest w tych ofertach Midasa i Trapera czy ja dostaje te dwie sondy, czy muszę osobno drugą dokupić??? A czy to ma ten metanometr czy jak to się nazywa z tą wskazówką czy nie bo na jednym zdjęciu jest a na drugi nie ma. Proszę o odpowiedz

Jeśli naładujesz to wystarczy ci na bardzo długo a jeśli chcesz wymienić to musisz sam przerobić wykrywacz czyli po prostu normalnie się nie da go wymienić.A co do sond to ja dostałem dwie bo jakaś świąteczna promocja była a jeśli zakupisz na allegro to dostaniesz tylko jedną 37cm lub jeśli napiszesz do sprzedawcy to da ci mniejszą lub jak się z nim ugadasz to dostaniesz dwie.Traper niema żadnego wskaźnika Midas chyba ma ale nie jestem pewien.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information