DamianLca Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 Witam!! Proszę o pomoc w wyborze wykrywacza. Zastanawiam się nad tymi trzema modelami i nie wiem który wybrać?? Zastanawiałem się nad plusami tych wykrywaczy: Saper Traper/ Midas:+ dobry zasięg + dyskryminacja (Midas)+ duża cewka w zestawie + trzy lata gwarancji + ogólnodostępne wykrywacze używane+ możliwość zamontowania cewki ramowej?+ cena + profesjonalny wygląd HS3 Smętek:+ polecany przez wielu użytkowników + dobry zasięg + dyskryminacja + ma swoją renomę + różne rozmiary cewek - CENNA- Nie można dostać używanych :) - częste psucie się części mechanicznych :(Z góry dzięki za pomoc w wyborze:)Przy okazji może podpowiecie który lepszy traper/Midas?? Pozdrawiam: damianlca P.S. Jakaś oferta może na e-maila lub gg: 8793095 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensiferum3 Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Jeśli chodzi ci o wykrywacz firmy saper to lepszy jest midas.Ja osobiście wybrał bym smętka ale teraz chodzę na saperze (traper)i jestem zadowolony bo to mój pierwszy wykrywacz natomiast co do cen to bum nie kupił midasa tylko bym zaoszczędził na smętka.Twój wybór.pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.