rafux Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 siema, gdzie znajdujesz taki rzeczy? ja chodze po glogowie juz pare miesiecy i nic nie moge znalesc.. :( jestem strasznie rozpaczony... wiem ze nikt nie chce sie dzielic swoimi miejscowkami.. ale prosze chociaz o podanie lekko rejonu gdzie mozna cos znalesc... bardzo prosze jako osoba rowniez kochajaca te hobby i mieszkaniec naszego pieknego miasta.. ew. prosze pisac na gg: 7405923 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafux Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 siema, gdzie znajdujesz taki rzeczy? ja chodze po glogowie juz pare miesiecy i nic nie moge znalesc.. :( jestem strasznie rozpaczony... wiem ze nikt nie chce sie dzielic swoimi miejscowkami.. ale prosze chociaz o podanie lekko rejonu gdzie mozna cos znalesc... bardzo prosze jako osoba rowniez kochajaca te hobby i mieszkaniec naszego pieknego miasta.. ew. prosze pisac na gg: 7405923 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Kurde ja jak znalazłem kany i garnki ze szmatami niemieckimi to część z nich sie rozpadała. Ale i tak było troche tego. Nawet poduszka podgrzewana elektryczna była, dodam ze jeszcze sprawna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Oj jak ja dawno nie latałem z moim GT... a tyle ciekawych miejsc mam zaznaczonych na mapach :D i tyle ciekawych miejsc już trafiałem. Ale samemu jakoś nudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadaf Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 Heh.. DJ MHZ to jak Ci się tak samotnie nudzi to się chętnie przyłącze - daleko do siebie nie mamy ;>Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 No pogoda ładna :) myślę, że niedługo gdzieś wypad w las zrobię na kilka godzinek, po starych leśnych traktach, za monetkami, a może i innymi rzeczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.