Skocz do zawartości

Festung GLOGAU - wiosna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mieszko widać że nieźle wyposażony chodzisz do lasu ;-) Młotek, dłuto ... i co jeszcze? Cały warsztat wozisz? Podejrzewam że jakby młotek i dłuto nie wystarczyły na tą beczkę to palnik by poszedł w ruch.

A tak w ogóle to fajne fanty.

Ps.
Twoje opisy i zdjęcia przyśpieszyły decyzję o zakupie Suvereigna.

Pozdrawiam!
Napisano

aż taki zboczony nie jesem żeby młotek i przecinaki ze sobą wozić-to fanty trafiejne-były w jednej z metalowych kanek -których nie ma na zdjęciach...
ale maszynę do szycia woże ze sobą -mogą się spodnie w kroku rozedrzeć i co wtedy ????????/

Napisano
Terenowiec niestety byłem tylko raz przez dwie godzinki bo choroba mnie wzięła i nie chce się odczepić.
Pierwsze wrażenie jest takie:
Sprzęcik zapowiada się super. Trzeba go jeszcze zrozumieć a na to potrzeba czasu. Małą monetkę aluminiową 10 groszy powojenną sygnalizował jakby to puszka po piwie leżała pod cewką. A wiesz jak takie maleństwo się zaplącze w trawie i ziemi to człowieka nerw puszcza że nie może tego dostrzec a wie że coś musi być. Głębszych sygnałów jeszcze nie rozpracowałem. Ale będę zdawał relację. Ale wydanych paru złotych nie żałuję ani trochę.

Pozdrawiam!

Przepraszam za zasmiecanie kolegę MIeszka w końcu to jego post.
Napisano
Nogami raczej nie upychali.
A tak swoją drogą to nie mieli czego chować tylko porcelanę?
Mieszko przeszukaj ten teren dobrze tam muszą być ukryte skarby rodzinne.
Napisano
Mieszko a kolega ten od zdjęć nie wchodzi na forum?
Bo jak przeczyta jakie masz zdanie o jego zdolnościach manualnych więcej Tobie nie pomoże fantów ciągnąć i dołów zasypywać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie