jakosin Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 Witam.Korzystając z podpowiedzi Damiana 84 zamieszczam fotke tym razem w tym dziale.Czy ktoś powie mi cokolwiek o tym fancie?Podobnież został nim odznaczony Polak walczący gdzieś na zach. froncie.
grba Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Association des Passeurs InteralliésMiędzysojusznicze Stowarzyszenie Szmuglerów Ludzi
jakosin Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 Witam.Korzystając z podpowiedzi Damiana 84 zamieszczam fotke tym razem w tym dziale.Czy ktoś powie mi cokolwiek o tym fancie?Podobnież został nim odznaczony Polak walczący gdzieś na zach. froncie.
Luftlander Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 Na razie wiem kto dostał to odznaczenie;Fusek Wiesław Kazimierz urodzony 27 Kwietnia 1912 w Bieczu
jakosin Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 Te informacje już dawno znalazłem w Google.Po za tą adnotacją kompletnie nic.Za co przyznawano?Liczba nadań?
Luftlander Napisano 16 Listopad 2008 Napisano 16 Listopad 2008 Jest to Francuski organizacyjny (czyli nieoficjalny) medal Stowarzyszenia des Passeurs Interalliés.
musamman2 Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 Jakosin, co jest na drugiej stronie medalu, masz fotę? Może to naprowadzi na jakiś trop.
jakosin Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 Druga strona czyściutka,niewiele pomoże ale proszę zerknąć.
Pytanie
jakosin
Witam.
Korzystając z podpowiedzi Damiana 84 zamieszczam fotke tym razem w tym dziale.
Czy ktoś powie mi cokolwiek o tym fancie?
Podobnież został nim odznaczony Polak walczący gdzieś na zach. froncie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.