kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 znane miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 a tu takie uzupełnienie zestawu mobilnych urządzeń"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 zapomniany, pierwszo-wojenny niemiecki cmentarz - nad Bugiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Hej.A gdzie mozna obejrzec co to za monety? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 siekierą go...Rzecz nie w tym - jakie, a jak znalezione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 zwykle, to - bieżące zguby...ale bywały i starsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 3 Maj 2008 Autor Share Napisano 3 Maj 2008 a tu takie - urokliwe miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 po deszczu kwiatki rosną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 a jak naprawdę dobrze popada - to rosną monetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 o takie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 Tak w temacie - czasem spacer popłaca, reszta Mośka" pojechała na przyczepie komuś na równanie terenu pod dom, ale się koleś zdziwi (o ile kiedykolwiek ją ktoś znajdzie, ale to już inna historia...) ciekawe jak wyglądał komplet jeśli drewno było w takim stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauszdelikt Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 prawie zabrakło mi słów -a tak właściwie to chyba gówno znalazłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 To do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2008 to samo miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 bazar /targ/ ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 granica Państwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 ...kijkiem kijkiem i dwie monetki w garści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina__90 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Kolego MK mam do Ciebie sprawę looknij poczte.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Uff...A już myślałem, że tylko ja chodzę z ultra-dwójką :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 PRL? te mozna znależć wszędzie a może coś starszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 mi to aż się wierzyć nie chce, łuski czy kule czasem na polu tak widziałem żeby leżały nawet często ale z monetami, to jakieś cuda :)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 30 Czerwiec 2008 Share Napisano 30 Czerwiec 2008 Hehe widze ze kolega od monet chyba choruje na to samo co ja :) glowa wiecznie w ziemi i patrzenie pod nogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Ja mam podobnie zawsze jak ide jakąs polną drogą to gapie sie cały czas na ziemie i szukam tych cudeniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.