C.K. Dezerter Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Witam, wiem że medalion przedstawia Cara Mikołaja II, ale może ktoś z forumowiczów orientuje się np. z jakiej okazji były bite takie medaliony, jaka mennica je biła? itp.
abcd Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Na rewersie przywódcy,sojusznicy Rosji,premier japoński,król Wlk.Brytanii Jerzy V oraz Król włoski Wiktor Emanuel. Na Twoim medaliku mogą być jeszcze wizerunki przywódców innych państw sojuszniczych Francji,Belgii.
C.K. Dezerter Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Witam, wiem że medalion przedstawia Cara Mikołaja II, ale może ktoś z forumowiczów orientuje się np. z jakiej okazji były bite takie medaliony, jaka mennica je biła? itp.
Pytanie
C.K. Dezerter
Witam, wiem że medalion przedstawia Cara Mikołaja II, ale może ktoś z forumowiczów orientuje się np. z jakiej okazji były bite takie medaliony, jaka mennica je biła? itp.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.