Skocz do zawartości

wykrywacz metali do 500zł

michael13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Jaki jest dobry wykrywacz do 500zł?Jestem nowy i proszę o dobre rady.Zależy mi głównie na wykrywaniu militariów:hełmów,odznak,ryngrafów,bagnetów.Z góry dziękuję!
Napisano
jabel tylko za ta kase, moze sie uda ace 150 uzywane gdzies wyrwac, ale ten raczej plytki jest wiec moneciak, absolutnie nie kupuj nic z rodziny MD bo to chinski szajs.
Na dole strony masz wyszukiwarke, milej zabawy
Napisano
łe tam! Na militarke ace sie nie nadaje. Mam wykrywacz: statyczny (na militaria)/dynamiczny (na kolor). Wycignołem nim mnóstwo łusek, pociskow itp. Zasieg na chełm to ok 70-80cm. Pewnie sie spytasz dlaczego go sprzedaje... O tóż u mnie w okolicy jest mało miesc na militarke, a wiecej na monety. Tyle pieniedzy nie mam by miec na to i na to jakis pożadny sprzet. Teraz kupuje monetkowca. jak jesteś zainteresowany to pisz na maila lub gg-2538603.

Pozdrawiam!
Napisano
Rutus First albo Rutus Ultra. Ostatnimi czasy ciężko je dostać, ale kto wie. Za firsta cena to około 300-350, za Ultrę 400.
Ten drugi miałem przez 1,5 roku - na polu w cale nie odstawał od ACE150, ale przewyższał go na militarce (Ultra ma tryb statyczny i pinn point). Fajna wykrywka na początek. Nie jest trudna w obsłudze, chociaż trzeba ją wyczuć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie