michael13 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Napisano 29 Marzec 2008 Witam! Jaki jest dobry wykrywacz do 500zł?Jestem nowy i proszę o dobre rady.Zależy mi głównie na wykrywaniu militariów:hełmów,odznak,ryngrafów,bagnetów.Z góry dziękuję!
longwood Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 jabel tylko za ta kase, moze sie uda ace 150 uzywane gdzies wyrwac, ale ten raczej plytki jest wiec moneciak, absolutnie nie kupuj nic z rodziny MD bo to chinski szajs.Na dole strony masz wyszukiwarke, milej zabawy
Saper93 Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 łe tam! Na militarke ace sie nie nadaje. Mam wykrywacz: statyczny (na militaria)/dynamiczny (na kolor). Wycignołem nim mnóstwo łusek, pociskow itp. Zasieg na chełm to ok 70-80cm. Pewnie sie spytasz dlaczego go sprzedaje... O tóż u mnie w okolicy jest mało miesc na militarke, a wiecej na monety. Tyle pieniedzy nie mam by miec na to i na to jakis pożadny sprzet. Teraz kupuje monetkowca. jak jesteś zainteresowany to pisz na maila lub gg-2538603. Pozdrawiam!
jastrzab Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 Witam mam ACE i kopie militarke ze az milo pozdrawiam
panzerkris Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 Jak chcesz to mam goscia co robi wykrywki PI. Sprzet porównywalny z Smetkiem tyle ze za 350zł.
M40 Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Rutus First albo Rutus Ultra. Ostatnimi czasy ciężko je dostać, ale kto wie. Za firsta cena to około 300-350, za Ultrę 400. Ten drugi miałem przez 1,5 roku - na polu w cale nie odstawał od ACE150, ale przewyższał go na militarce (Ultra ma tryb statyczny i pinn point). Fajna wykrywka na początek. Nie jest trudna w obsłudze, chociaż trzeba ją wyczuć.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.