seroczyn Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 Czy była to drabina używana przez pułk łączności? W rzeczywistości jest stożkowa. Przecięta w miejscach przerdzewiałych(nie przeze mnie)
seroczyn Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 Czy była to drabina używana przez pułk łączności? W rzeczywistości jest stożkowa. Przecięta w miejscach przerdzewiałych(nie przeze mnie)
seroczyn Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 takie coś sygnowanie PASAMON" Bydgoszcz Polog(ne)
Catadero Napisano 28 Marzec 2008 Napisano 28 Marzec 2008 Drabina ma wyraźne półkoliste kolce do oparcia na DREWNIANYM słupie telefonicznym. A czy wojskowa? Może też.PASAMON-końcówka od parcianej taśmy do ckm-u.Zapalnik polski.Resztę dopiszą fachowcy, bo to nie moja działka.C.
Pytanie
seroczyn
Czy była to drabina używana przez pułk łączności? W rzeczywistości jest stożkowa. Przecięta w miejscach przerdzewiałych(nie przeze mnie)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.