czabak1 Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 Niezłe.Pewnie co niektórzy mieli potem bielizne do szybkiej wymiany.http://pl.youtube.com/watch?v=BQLezq-UVKY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Niezła to broń.hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 :))))To teraz Stany po tym filmie na pewno są podbudowane, i morale wzrosło:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 to nie iranczycy tylko kanadyjczycy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 Chłopaki jaja sobie robią. Widać, że filmik reżyserowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 po czym poznales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 ppk eryx - wg mnie prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 tia .reklama uzbrojenia -zajefajna hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 To nie Kanadyjczycy tylko Francuzi.Posłuchajcie jak oni rozmawiają. Poza tym widzialem ten filmik na LL z rok temu i podpisany był jako próby z nowa bronią ppanc we Francji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 A kolega slyszal o tym ze Kanadyjczycy uzywaja jezyka francuskiego w bardzo zmodyfikowanej" wersji? Jakos cammo ni jak ma sie do francuskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 To Kanadyjczycy - widać wyraźnie po umundurowaniu. Francuzi mają zupełnie inny kamuflaż i wyposażenie. A na dokładkę mówią po angielsku i nie pada tam nawet jedno francuskie słowo :)Zobaczcie jak to jest nagrane. Kolesie odbiegają chwilkę i już sie śmieją. W realu byłaby taka sraczka, ze długo by tam nie podeszli. Jak dla mnie lipa. Zresztą kiedyś na jakimś forum militarnym analizowali ten film i tez im nie pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 No to mamy 3 ludzi i 4 wersje :)Kto by to nie był śmiesznie to wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 wygląda to trochę jak javelin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 ee wg mnie autentyk - sa tak zaskoczeni cala sytuacja, ze niezdaja sobie sprawy z zagrozenia - i wg mnie eryx :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 Na moje tez autentyk był podobny filmik z RPG wyglądało to zupełnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.