kilgore Napisano 27 Marzec 2008 Autor Napisano 27 Marzec 2008 Czołem Panowie.Oto miniaturowa,cienka blaszka.Od czegóż ona?
Catadero Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 To z pewnością kluczyk do zegarka kieszonkowego. Oto moje kluczyki, znalezione w miejscu, gdzie przy wyrębie drzew i karczowaniu pod jednym z korzeni znaleziono weck z zegarkami. Oczywiście słój potłuczono a fanty zostały rozgrabione i przepadły.
kilgore Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 Tak ,faktycznie ma kwadratowa dziurkę,brawo,profesjonalna identyfikacja, dzięki Panowie.
kilgore Napisano 27 Marzec 2008 Autor Napisano 27 Marzec 2008 Czołem Panowie.Oto miniaturowa,cienka blaszka.Od czegóż ona?
kilgore Napisano 27 Marzec 2008 Autor Napisano 27 Marzec 2008 Druga strona,prawie to wyciepnąłem,ale zobaczyłem te wzorki...
M164U Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 Tak jak kolega gromang powiedzial, dla mnie to klucz od zegarka, jezeli ta rurka ma w srodku dziurke ktora jest kwadratowa (lub trojkatna) to jest napewno to.
Pytanie
kilgore
Czołem Panowie.Oto miniaturowa,cienka blaszka.Od czegóż ona?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.