gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 To tyle wykopków z mojego dnia ciężkiej charówy od 7:00 do 17:00. Szykuje cos na sobote ale to sie jeszcze zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 No widzę że wypad BARDZO udany GRATULACJe.A z jakim sprzętem chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 wykrywacz MIDAS firmy SAPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Hehe a ja trapera firmy saper.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 eno to luzik i jak ci sie sprawuje traperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Bardzo dobrze to mój pierwszy wykrywacz i dla mnie jest bardzo dobry.Wyciągnąłem nim odznakę pancerną 4 klasy:) no i łuski od pepeszy ,mauser'a ,i od duńskiego krag'a no i oczywiście masę odłamków.Czy dostałeś dwie sondy przy zakupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 tak tą największą 36 albo 37 i tą 26-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 to ten większy wykrywacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Aha masz niezłe tereny jak na jeden dzień to jest bardzo dużo znalazleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Jeszcze jedno pytanie: jak działa dyskryminacja w midasie no i kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Z tym rozruznianiem kolorów to ja niezabardzo jarze o co chodzi. Ja chodze i zbieram wszystko to co większe tzn chodze na długośc przedmiotu. Przez 2 lata chodziłem z wykrywaczem 60 Whites a ten mam dopiero od miesiąca więc troche mi to zejdzie zanim dojde o co biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Jak bym nie był samochodem na lesie to musiałbym połowe rzeczy zostawic. Panda jedzie wszędzie gdzie chce wiec nie było problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 To muj sprzęt (ja machina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 A starszy model tak z tym się zgodzę to bardzo dobry samochód do terenu ale nie jest to terenówka więc nie należy przesadzać.Ładny przód hehe.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon22 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Ta wiadomo że w koleinach po 50 cm nie pojedzie ale raz mi sie zdarzyło wyjechac dalej niż UAZ. Zresztą nie nażekam na nią mały silnik mało pali zatem tania do utrzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.