dago2 Napisano 24 Marzec 2008 Autor Share Napisano 24 Marzec 2008 Przyznajcie się kto nie wytrzymał i ruszył w plener w czasie Świąt.Ja bez bicia przyznaję się dziś wyskoczyłem na małą wyprawę:-)pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 ja zacząłem od piątku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 ...ja pewni też bym trochę pohasał ale grypka mnie zmogła i dopiero puszcza:( - ale się odrobi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Ja też dziś kopałem, śnieg padał mokro spodnie do kolan mokre buty i ręce błotem oblepione, dobrze było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 I ja tez nie wytrzymalem:)Najpierw z wykrywka obok ruin poniemieckiej chaty a potem w smietnisku szkla w poszukiwaniu szklanych XIX wiecznych pieczatek z butelek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 RAJTEKZKS nawiązując do twoich zainteresowań starym szkłem, ostatnio na poniemieckim śmietniku natknąłem się na resztki karafek od alkoholu, dokładnie mówiąc korki (malutkie) ze szkła, ale w przedziwnych formach, nawet znalazłem taką, która kształtem przypominała kamerę (?), było też kilka innych dość ciekawych sztuk, na stemple nie patrzałem, chyba że porcelanowe, bo to mnie interesuje.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Ja dziś odpuściłem,chociaż znalazłem ostatnio miejsce po karczmie i miałem je przeczesać z wykrywką.Za to wyprawa off-roadowa samochodem była i upaplany w błocie ja i samochód.Przy okazji jeżdzenia po lasach natknołem się na okopy na skraju lasu z I wojny,trzeba bedzie to sprawdzić.pozdr.dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Planowałem przez całe święta a pogoda nie pozwoliła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 W tak piękną pogodę jaka była wczoraj ciężko było się powstrzymać, a i fanciki dopisały!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanadu Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Myślałem, że jakiegoś szeryfa wygrzebałeś :DA swoją drogą... święta to wolne od pracy, ale nie od szukania ;)Choć w moim przypadku było prościej, bo dopiero zaczynam tę przygodę i zapału mi nie brak nawet mimo sporadycznego śniegu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Taaa szeryf z dzikich Prus Wschodnich!!! Poza tym jest to fajny kawałek dobrego srebra!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Bardzo fajny fant.nawet data jest (1913gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 26 Marzec 2008 Share Napisano 26 Marzec 2008 Tak znaczek jest z 1923 roku, za zajęcie II miejsca w zawodach strzeleckich w Pruskiej Iławce. Znaczek już wylądował w muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Swiety82 jakie koreczki zbierasz dokladnie?Pytanie duzo po czasie ale lepiej póżno niz wcale:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.