Mi.Der Napisano 7 Luty 2004 Autor Napisano 7 Luty 2004 Mam prośbę do dobrych ludzi ;-)- ostatnio padł mi twardy dysk i przepadła mi większość ciekawostek spotykanych na ebayu w ciągu ostatniego roku... Czy ktoś, kto ma w możliwie jednym miejscu te wszystkie 7TP, TKSy, Vickersy, a zwłaszcza samochody pancerne wz.29 i wz.34, ciągniki C4P i Citroen-Kegresse, pociągi pancerne i polskie FT-17, mógłby mi je podesłać?... Nie pogardzę też innymi podobnymi rzeczami ;-)Michał Derelapibwl@poczta.onet.pl
Mi.Der Napisano 7 Luty 2004 Autor Napisano 7 Luty 2004 ...albo, naturalnie, tylko część z w/w obszernych tematów :-)
bjar_1 Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 Podeślę ci coś jutro ,jak będę miał więcej czasu.pzdrbjar_1 a.k.a. platynowy pancerz ;)
sten Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 Bjar!! Czy bys mogl mi tez podeslac ten material???pzdr.sten
Szefo Napisano 8 Luty 2004 Napisano 8 Luty 2004 To prześlij mi też jak możesz bjar_1 bo też mi padł komp i straciłem sporo danych i próbuję odtworzyć to wszystkopozdrSzefo
Mi.Der Napisano 8 Luty 2004 Autor Napisano 8 Luty 2004 W sumie to ja moglbym przeslac dalej, bo mam staly dostep. Dzieki! :-)
bjar_1 Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Sten - no problem. Sorki ,ale dopiero teraz zobaczyłem Twoją prośbę. Wysyłam maile.pzdrbjar_1
jotes Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Niestety samo życie. Jak niedawno zmieniałem dysk rozstałem się bez wahania z tymi zdjeciami, bo miałem ich kopie na CD. Jakie było moje zdziwienie, gdy okazało się, że CD wyjechał w torbie z notebookiem do ... Stanów :-( Więc nie wiem, czy kiedyś jeszcze je odzyskam. Wniosek nasuwa się dość oczywisty: zamiast linków wklejajmy w miarę możliwości same zdjęcia. Może nie będzie to najwygodniejszy sposób, ale zawsze coś...Pzdr,jotes
bjar_1 Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Czy dobrze zrozumiałem? - wklejać tutaj te jpg-i z polskim sprzętem z e-bay'a? :)
jotes Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Nie, bez przesady, bo nas Bocian pogoni :-))))Chodzi o te, które dopiero się pokażą na e-bay'u i w innych miejscach :-)
bjar_1 Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 O.K. rozumiem :) dzięki za wytłumaczenie ;) pozdrawiam!bjarone
jotes Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Chociaż sama idea, żeby te zdjęcia udostepnić w jakiejś sensownej formie (galeria, dokument) z krótkim opisem jest bardzo kusząca. Jeśli ktoś ma pomysł i chęć... Choćby ugryźć fragment tematu i zobaczyć jak to wyjdzie...Hm...
bjar_1 Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Ta ,to by było fajne - zdjęcie i dokładny ,niemal zegarmistrzowski opis w stylu : w lewym kole dziura po pocisku karabinowym". Kto się podejnie? Proponuję jakiegos super-znawcę polskiej broni pancernej.
sten Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Bjar!Orzel wyladowal!!powtarzam, Orzel wyladowal!!!:))))Wielkie dzieki.Pzdr.sten
bjar_1 Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Niech ktoś jeszcze wyśle to do Szefa ,bo chciał! Ja już nie mam siły...wymiękam ;)
jotes Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Niekoniecznie chodzi o przestrzeliny. Raczej o to czego nie widać na zdjęciu (jesli aukcja miała opis). A w ogóle to proponowałbym zacząć od czegoś łatwiejszego (czytaj mniej obszernego) niż pancerka. Np. lotnictwa czy artylerii. Nie było tego za dużo, a koledzy, którzy sie tym interesuja poczuli by się dowartosciowani :-)))
jotes Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 W sumie też możecie mi popchnąć: jotes25@op.plZawsze jedna kopia więcej :-)
jotes Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 I w jakiej formie? Ciekawie mają to zrobione na missing-lynx (photofile). Ale potrzeba narzędzi do tworzenia pdf-ów, poza tym niekoniecznie jest to najlepsza forma. Jak dostanę zdjęcia, to pomyślę :-)))
bjar_1 Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 No panowie prędziutko ,prędziutko! Wysyłać Jotesowi fotki raz-dwa ;)Aaaaj!
bjar_1 Napisano 9 Luty 2004 Napisano 9 Luty 2004 Rozumiem! Ale jak dobrze pomyślisz ,to może zrobisz :))))(kto chce pomóc Jotesowi?? ;))))bjar_1(1500 zalogowany post) ;)
Mi.Der Napisano 9 Luty 2004 Autor Napisano 9 Luty 2004 Spróbuję forwardować Szefowi i Jotesowi te fotki.PS: do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze: ciągnika C4P z haubicą 120mm, kilku Citroenów-Kegresse i Panzer 2 rzekomo z Kielc (jak się zrobi cieplej, spróbuję zlokalizować) :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.