krystian-szabla Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 jajka poswiecilismy , a potem w teren , nalazilismy sie do upadlego , kumplowi ladna 1 wojenna klamerka niemiecka a mi wyskoczyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 ...sztempel" od tablicy rejestracyjnej (Bystrzyca Kłodzka). Wyjątkowo dobry stan.Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 a dziekuje . coz szkoda tylko ze nie z mojej miejscowosci ( kolega kiedys trafil ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 O której święciłeś - bo ja wsobotkę kole 12 pod Bystrzycą wyprowadzałem whitka na spacer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 a no tez kolo 12 bylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.