a.korbaczewski Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 Wszystkim życzę udanych łowów i wesołego jajka juz dziś.
M164U Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Ano, zycze wszystkim odkrywca wesolych, i nie wybuchowych jaj:)))
kijow Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Z świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły wam duszę radościąCzegóż jeszcze Wam życzę?Zdrowia i dostatku!Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,Spełniającej życzenia małej złotej rybkiKury ze złotym jajem,Lampy Aladyna,Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,Dywanów latających i talentów licznych.Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,Poklasku i uznania i awansów licznych.Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,A w południowych Indiach plantacji herbatki.Super rancho w Meksyku, pałacu w PekinieI innego schronienia w wybranej krainie.Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,I życia w stanie choćby lekkiej euforii.Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,Dużo radości z życia i wiecznej młodości,pozdrawiam!
boryszielinski Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 przede wszystkim dużo szczęścia w kopaniu i fantastycznych znalezisk. Tego przecież wszyscy chcemy!:)
michal1514 Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 I Ja owszem życze wszystkim wesołego jajka :):) !!
beero Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Najlepszego..., dużo jaja i wódy. Oj mialo być wody :)))
woytas Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Mokrych jajek Panowie :)Zyczy Woytas z rodzinka :)
dago2 Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Ja i moja rodzinka również dołączamy się do serdecznych, Wielkanocnych życzeń dla wszystkich Odkrywców.dago2
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.