Skocz do zawartości

Anticus

wojt13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam pytanie do koleżanek i kolegów odnośnie tego wykrywacza
http://allegro.pl/item332445608_nowosc_anticus_wykrywacz_dla_archeologow.html
czy ktos juz go wypróbował w terenie i czy faktycznie jak zapewnia sprzedajacy jest odpowiedzia na żółtą konkurencje pozdrawiam wojtek
Napisano
Producent wyjaśnia że sprzęt jest wyjątkowo prosty i dla archeologów.Widać archeolodzy to niezbyt kumaci goście.To by wyjaśniało ich niechęć do detektorów.
Napisano
Armand zapomniał tylko dodać, że te żółte paskudztwo posiada jeszcze wyświetlacz i jest cholernie dobrym za te pieniądze wykrywaczem.
Pozdrawiam
Edd
Napisano
pozdrawiam

he, he - dobre a ja zrozumiałem, że to ma być konkurencja dla wykrywaczy serii MD (zółta konkurencja=produkcja made in china)
pozdrawiam
vadleck2
Napisano
Oj mi się wydaje , ze ten nowy Anticus doruwnuje temu Garretowi Ace 150 czy 250. Zauwazmy że garret nigdy nie podał swoich zasięgów maksymalnych. A co do tego wyswietlacza lcd to to bardzo dobrze że nie ma w nim. Jak wejdziecie ze swoimi garretami z lcd pod linie wysokiego napięcia to wam pierd....e ten wyświetlacz i będziecie mieć problemy.Moim zdaniem armand poprawil teraz swoje wykrywacze i na pewno doruwnują typ zagranicznym .
Pzdr Thomson _/
Napisano
Pewnie wykrywka nie jest taka zła, jednak cena jest zbyt wysoka!!! Myślę że gdyby Armand chciał za nią z 500zł., znalazła by swoich amatorów.

PS. Ten człowiek z filmu nie potrafi posługiwać się wykrywaczem, technika omiatania śmieszna... ;)))
Napisano
Mnie zaciekawił osobiscie nowy kształt cewki(konstrukcja zewnętrzna).
Faktycznie przydały by się testy i porównania.
Nie wiadomo kto jest na zdjęciu(przecież nie przedstawił się),zaleta to niewątpliwie tryb statyczny.
Napisano
terenowy, niewyrabiaja z produkcja;)to pewnie duza zasługa tego ze armand swoich klientów wysyła do szkoły lub do lekarza. armand więcej dialogu bez obrazania swoich klientów, bo potencjalni nabywcy anticusa czytają. wiecej usmiechu!
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
co do dominatora to znalazłem testy http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=532
pozdrO
tomekk
Napisano
jakos te testy srednio sie wydaja wiarygodne-ten pan pisze dokladnie to samo o kazdym wykrywaczy.W tescie smetka przyznaje ze to jego wykrywka na 'co dzien'
nic dziwnego ze potem cokolwiek wezmie w lapy to 'jest pozytywnie zaskoczony'
bez urazy dla smetka rzecz jasna...
Napisano
longwood , wnioskuję, że Twoja logika opiera się na tym, że dobry test jest wtedy, kiedy sprzęt jest zły.
W teście wyszło, że Dominator jest za mało głośny. Obecnie zwiększyłem jego głośność. A więc nie wszystko było takie super, a test pomógł mi poprawić sprzęt.
Dominatora testował też WanWorden, miał opublikować ten test - wykrywacz pracował na stanowisku archeologicznym.
Jak kupicie zachodnią wykrywkę i macie szparę w sondzie, łamią się Wam rurki od za ciężkich sond, uszkadzają się Wam kable, wykrywacze są nagle niestabilne to siedzicie jak pod miotłą i tyłkami trzęsiecie, żeby tylko zechciano uwzględnić bezpłatnie Waszą reklamację.
Jak wyjdzie nowa polska wykrywka to tworzycie na forach komisje historyczno [!]- inkwizycyjne, podważając prawidłowość testów.
Pozdrawiam w/w komisje! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie