wojt13 Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 mam pytanie do koleżanek i kolegów odnośnie tego wykrywaczahttp://allegro.pl/item332445608_nowosc_anticus_wykrywacz_dla_archeologow.htmlczy ktos juz go wypróbował w terenie i czy faktycznie jak zapewnia sprzedajacy jest odpowiedzia na żółtą konkurencje pozdrawiam wojtek
ColdDemons Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Chyba jeszcze nikt go nie używał oprócz samego Armanda, wykrywacz dopiero chyba dzisiaj pojawił się na Allegro.
anRO Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Producent wyjaśnia że sprzęt jest wyjątkowo prosty i dla archeologów.Widać archeolodzy to niezbyt kumaci goście.To by wyjaśniało ich niechęć do detektorów.
Edd Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Armand zapomniał tylko dodać, że te żółte paskudztwo posiada jeszcze wyświetlacz i jest cholernie dobrym za te pieniądze wykrywaczem.Pozdrawiam Edd
valdeck2 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 pozdrawiam he, he - dobre a ja zrozumiałem, że to ma być konkurencja dla wykrywaczy serii MD (zółta konkurencja=produkcja made in china) pozdrawiamvadleck2
sławek1989 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Jakieś testy znalazłem:) http://pl.youtube.com/watch?v=aqoP8Ob7hGo
kundzio11 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Jako posiadacz sprzętu tej firmy podejrzewam że jest o 70% za drogi.Warto byłoby przetestować go z kanarkiem.
sławek1989 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Armandowi cieżko bedzie pokonać Garetta Ace:P Wydaje mi sie że wykrywacz nie posiada identyfikacji tonalnej. Cena jak zawsze wysoka::(
thomson Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Oj mi się wydaje , ze ten nowy Anticus doruwnuje temu Garretowi Ace 150 czy 250. Zauwazmy że garret nigdy nie podał swoich zasięgów maksymalnych. A co do tego wyswietlacza lcd to to bardzo dobrze że nie ma w nim. Jak wejdziecie ze swoimi garretami z lcd pod linie wysokiego napięcia to wam pierd....e ten wyświetlacz i będziecie mieć problemy.Moim zdaniem armand poprawil teraz swoje wykrywacze i na pewno doruwnują typ zagranicznym .Pzdr Thomson _/
ColdDemons Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Pewnie wykrywka nie jest taka zła, jednak cena jest zbyt wysoka!!! Myślę że gdyby Armand chciał za nią z 500zł., znalazła by swoich amatorów.PS. Ten człowiek z filmu nie potrafi posługiwać się wykrywaczem, technika omiatania śmieszna... ;)))
ColdDemons Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Hehehe to zaraz dostanę baty od Armanda...;)))No w sumie każdy ma swoją technikę!!! ;)))
terenowiec69 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Mnie zaciekawił osobiscie nowy kształt cewki(konstrukcja zewnętrzna).Faktycznie przydały by się testy i porównania.Nie wiadomo kto jest na zdjęciu(przecież nie przedstawił się),zaleta to niewątpliwie tryb statyczny.
terenowiec69 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 O nawet filmik znalazłem o nim,cold o nim mówiłeśhttp://www.youtube.com/watch?v=K82o6Hy55q4
wojt13 Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 Dzięki wszystkim za wypowiedzi pozdrawiam wojtek
badawczy Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 widze ze postep jest ogromny wedlug tego co bylo 8 lat temu.pozd
terenowiec69 Napisano 25 Marzec 2008 Napisano 25 Marzec 2008 Własnie siedzę na all..Widze że chetnych na ten produkt nie ma.Obok stoją" ace i f2,idą jak bułeczki,a tu nic.
justomen Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 terenowy, niewyrabiaja z produkcja;)to pewnie duza zasługa tego ze armand swoich klientów wysyła do szkoły lub do lekarza. armand więcej dialogu bez obrazania swoich klientów, bo potencjalni nabywcy anticusa czytają. wiecej usmiechu!
kundzio11 Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Jakoś nie widać komentarzy użytkowników.Swoją drogą ciekaw jestem wielce,jaka jest ilość sprzedanych egzemplarzy.
pastuszek Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 ani o anticusie ani o dominatorze nie znalazlem zadnych opini posiadaczy w necie
tomekk Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 co do dominatora to znalazłem testy http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=532pozdrOtomekk
longwood Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 jakos te testy srednio sie wydaja wiarygodne-ten pan pisze dokladnie to samo o kazdym wykrywaczy.W tescie smetka przyznaje ze to jego wykrywka na 'co dzien'nic dziwnego ze potem cokolwiek wezmie w lapy to 'jest pozytywnie zaskoczony'bez urazy dla smetka rzecz jasna...
armand Napisano 3 Maj 2008 Napisano 3 Maj 2008 longwood , wnioskuję, że Twoja logika opiera się na tym, że dobry test jest wtedy, kiedy sprzęt jest zły. W teście wyszło, że Dominator jest za mało głośny. Obecnie zwiększyłem jego głośność. A więc nie wszystko było takie super, a test pomógł mi poprawić sprzęt.Dominatora testował też WanWorden, miał opublikować ten test - wykrywacz pracował na stanowisku archeologicznym.Jak kupicie zachodnią wykrywkę i macie szparę w sondzie, łamią się Wam rurki od za ciężkich sond, uszkadzają się Wam kable, wykrywacze są nagle niestabilne to siedzicie jak pod miotłą i tyłkami trzęsiecie, żeby tylko zechciano uwzględnić bezpłatnie Waszą reklamację. Jak wyjdzie nowa polska wykrywka to tworzycie na forach komisje historyczno [!]- inkwizycyjne, podważając prawidłowość testów.Pozdrawiam w/w komisje! :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.